Головна Новини Суспільство Війна з Росією Отримав російський паспорт, отримай і повістку в армію РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Отримав російський паспорт, отримай і повістку в армію РФ

Росія на окупованих територіях намагається роздавати паспорти та повістки

3 вересня 2022, 16:41
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

РФ намагається поповнити свої війська жителями України. Про це пише канадський журналіст українського походження Михайло Боцюрків у своєму офіційному Twitter каналі.

Отримав російський паспорт, отримай і повістку в армію РФ

Отримав російський паспорт, отримай і повістку в армію РФ. Фото з відкритих джерел

У своєму профілі він опублікував реальну повістку, яку російська окупаційна влада роздає у Мелітополі. Тобто, якщо ти стаєш лояльний до РФ і міняєш або отримуєш російський паспорт, то можна чекати "подарунок" — повістку у Збройні сили РФ.

На фото помітно, що громадянин, який отримав повістку має з’явитись 29 серпня у військкомат з документами, речами та водійськими правами. Цікавим є той факт, що адреса за якою знаходиться військовий комісаріат вказана стара — вул. Карла Маркса, наразі ця вулиця йменується на честь Михайла Грушевського.


Такі довідки можуть свідчити, що російській армії не вистачає особового складу і вони хочуть скористатися українцями, як гарматним м’ясом.

Раніше, портал "Коментарі" писав про втрату першої української техніки, яку постачали країни ЄС. Ним виявились БТРи з Нідерландів. Втрата української техніки відбулась під час контрнаступу у Херсонській області. Раніше ЗСУ не втрачали військову техніку подібних моделей. Це потужний військовий засіб, який може на повному баку подолати відстань у 500 км.

Також, "Коментарі" повідомляли про випробовування армією РФ в Україні нової військової техніки. Це виявились гелікоптери Ка-52М. Які росіяни називають "летючими танками". Варто зазначити, що  ЗСУ вже збивали ці гелікоптери під час українсько-російської війни. А влада РФ прийняла відправити їх на доопрацювання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини