Головна Новини Суспільство Війна з Росією Вибухи в багатьох регіонах: скільки російських ракет очікують в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Вибухи в багатьох регіонах: скільки російських ракет очікують в Україні

В Україні оголосили масштабну повітряну тривогу

10 лютого 2023, 11:30 comments3957
Поділіться публікацією:

Сьогодні зранку російські війська здійснили масштабну ракетну атаку на всій території України. Вже у низці регіонів чути вибухи. Є як "прильоти", і вибухи від прицільного знищення ворожих ракет системою ППО. У Міноборони України очікують на пуск до 100 ракет. Цілі в окупантів залишаються незмінними – енергетична інфраструктура. Як передає видання "Коментарі", про це пише "ТСН".

Вибухи в багатьох регіонах: скільки російських ракет очікують в Україні

Ракетний удар. Фото: із відкритих джерел

При цьому в командуванні Повітряних сил кажуть, що чекають на офіційну інформацію.

Варто зазначити, що у п'ятницю, 10 лютого, у Київській області та у Києві під час масштабної повітряної тривоги було чути вибухи. Зокрема, в області повідомили про роботу ППО. Згодом вибухи пролунали у Харкові, Вінниці, Івано-Франківську, Житомирі, Запоріжжі. Львівщини.

Також відомо, що окупанти потрапили кількома об'єктами високовольтної інфраструктури у східному та західному, південному регіонах України, що призвело до перебоїв з електропостачанням у деяких областях.                                         

Читайте також на порталі "Коментарі" — чому саме зараз з'явилися розмови про настання Росії, що важливо розуміти українцям.

Також видання "Коментарі" повідомляло – росіяни вже розпочали масований наступ на Донбасі. Мета-мінімум – все та сама, що вже неодноразово ставив диктатор Путін – захоплення Луганської та Донецької областей у їхніх адмінкордонах. Про що говорить те, що відбувається на фронті? Які фактори можуть кардинально змінити ситуацію в найближчому майбутньому? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини