Головна Новини Суспільство Війна з Росією Вибухи та гуркіт: чому вночі росіяни знову перекривали Керченський міст
commentss НОВИНИ Всі новини

Вибухи та гуркіт: чому вночі росіяни знову перекривали Керченський міст

Окупанти відбивалися від дронів у Криму

29 серпня 2024, 08:14
Поділіться публікацією:

У ніч проти 29 серпня у Севастополі відбивали атаку безпілотників. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомив так званий губернатор Севастополя Михайло Развожаєв у Telegram.

Вибухи та гуркіт: чому вночі росіяни знову перекривали Керченський міст

Кримський міст. Фото: з відкритих джерел

За інформацією Развожаєва, поблизу міста ППО відбивала наліт безпілотників.

За попередньою інформацією, вже збито 2 БПЛА над акваторією моря.

Рух Керченським мостом було перекрито близько години.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Сили безпеки та оборони мають плани щодо деокупації українських територій, зокрема Криму, заявив представник прес-служби Головного управління розвідки Андрій Юсов.

Андрій Юсов в ефірі телеканалу "Київ24" розповів, що незважаючи на зменшення кількості кораблів у Чорному морі та постійні удари по Криму росіяни продовжують використовувати півострів у військових цілях.

"Це велика і важлива територія з погляду військової логістики, постачання. Використання півострова як великої військово-базової бази росіянами продовжується", — сказав Юсов.

На запитання, журналістки, скільки ще житиме Кримський міст, представник ГУР розповів, що Україна має плани, проте не буде ними ділитися публічно.

"Ми б хотіли подивитися на годинник і сказати, що хвилин 15 ще залишилося. Реальність, вона складніша. Безумовно, сил безпеки та оборони мають плани, як деокупації українських земель і півострова, так і знищення речей, які цьому заважають. Ми не будемо. давати анонси, як і не робилося це в попередні рази, коли поразка завдавалася і була ефективною", — відповів Юсов.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у росіян знову паніка: два літаки НАТО проводять розвідку на кримському напрямку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини