Головна Новини Суспільство Війна з Росією Вибухи під Москвою – російська влада знову стривожилася через БПЛА
commentss НОВИНИ Всі новини

Вибухи під Москвою – російська влада знову стривожилася через БПЛА

Під Москвою були чутні вибухи, повідомляють про нібито знищене БПЛА

26 серпня 2023, 07:24
Поділіться публікацією:

Під Москвою, в Одинцовському та Істринському районах області пролунало кілька сильних вибухів уночі 26 серпня. Влада Москви стверджує, що сили ППО зуміли збити невідомий безпілотник. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у заяві мера Москви Сергія Собяніна у Телеграм.

Вибухи під Москвою – російська влада знову стривожилася через БПЛА

Безпілотники атакували Москву. Фото: з відкритих джерел

За інформацією мера столиці РФ, російська ППО на підльоті до Москви в Істринському районі нібито знищила безпілотник.

"Попередньо постраждалих та руйнувань немає. Екстрені служби працюють на місці події", — додав мер.

Традиційно відреагувало Міноборони РФ, заявивши, що безпілотник літакового типу мав намір атакувати об'єкти на території Москви та Підмосков'я, але його було знищено.

Також стало відомо, що через атаку БПЛА влада вирішила закрити роботу аеропортів. Щонайменше 24 авіарейси затримано та 8 скасовано в московських аеропортах "Внуково", "Домодєдово" та "Шереметьєво"

Варто зазначити, що останнім часом і дня не минає, щоб москвичі та жителі інших регіонів Росії не фіксували прольоти безпілотників.

Читайте також на порталі "Коментарі" – нова атака безпілотників на Москву та Підмосков'я: що відомо.

Також видання "Коментарі" повідомляло – війна дронів у серпні явно вийшла на новий рівень. З боку росіян ми бачимо звичні нальоти з використанням різного виду БПЛА, але з традиційним наголосом на "Шахеди". З боку України були атаки морськими дронами по російському десантному кораблю "Оленегорский горняк" і підсанкційному нафтовому танкеру країни-агресора SIG. Практично щодня з'являються нові дані про атаки за допомогою безпілотників тимчасово окупованого Криму. Все частіше БПЛА залітають до Москви та Підмосков'я. Про що говорить нарощування саме цієї компоненти війни? Як ситуація з атаками дронів може розвиватися далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини