Головна Новини Суспільство Війна з Росією Вибух небачених розмірів: ЗСУ знищили склад із боєприпасами РФ на сході України (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Вибух небачених розмірів: ЗСУ знищили склад із боєприпасами РФ на сході України (відео)

За неперевіреною інформацією, удару по сховищу завдали в Попасній

2 липня 2022, 14:06
Поділіться публікацією:

Українські воїни продовжують ефективно працювати в тилу ворога, позбавляючи того чергового складу з боєприпасами. У результаті наступ окупантів на Донбасі втрачає темп. Внаслідок удару стався вибух величезної сили, тому, найімовірніше, у сховищі було багато снарядів. Як повідомляє портал "Коментарі", відео опублікував прес-центр Генштабу ЗСУ на своїй офіційній сторінці на Facebook. При цьому в Генштабі не уточнили, де саме стався вибух, і що вдалося підірвати.

Вибух небачених розмірів: ЗСУ знищили склад із боєприпасами РФ на сході України (відео)

Вибух. Фото: з відкритих джерел

Також такий ролик розмістив у себе Twitter користувач під псевдонімом nevedimka123. За його інформацією, склад з боєприпасами, яким більше не скористаються російські військові, перебував у тимчасово окупованій Попасній.

На кадрах видно, як у області удару з'явився невеликий стовп диму. А за кілька секунд відбулася величезна детонація боєприпасів. Відео було знято здалеку, і тому масштаби вибуху вражають. Клуби диму піднялися на десятки метрів нагору, також було видно, як продовжую детонувати та вибухати снаряди.                                                                                                                                                              

Зазначимо, останні кілька тижнів ознаменувалися тим, що українські захисники постійно влаштовують вибухи на солодах із боєприпасами окупантів, причому вибухають склади навіть у глибокому тилу.

Читайте також на порталі "Коментарі" — авіація РФ "дуже добре потрапила" за своїми ж позиціями на Херсонщині.

Також видання "Коментарі" повідомляло – на півдні в окупантів все у вогні: ЗСУ знищили десятки росіян, склади боєприпасів та техніку.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

2 липня 2022, 13:21

Б'ють москалів як кошенят. Хтось ще буде про якісь перемовини казати? Це задоволення від сафарі на десяткі років. Виїхати в Африку не можна. Тварин вбивати не можна. Москаль не тварина. Старому дурню Путіну, треба було думати, куди лізти. Чи треба було гніздо шершнів ворушити? Гадали, дикий медвідь впорається?


Новини