Головна Новини Суспільство Війна з Росією Вибух: на окупованій території знищено ще одного колаборанта
commentss НОВИНИ Всі новини

Вибух: на окупованій території знищено ще одного колаборанта

Він помер у лікарні від ран

15 березня 2023, 11:12
Поділіться публікацією:

Мелітопольського підприємця Івана Ткача, який співпрацював з окупантами, знищено внаслідок вибуху в Мелітополі. Про це повідомив мелітопольський міський голова Іван Федоров, повідомляють "Коментарі".

Вибух: на окупованій території знищено ще одного колаборанта

Життя колаборанта недовге

"Вчора в центрі Мелітополя злетіло в повітря авто посібника окупаційної влади Івана Ткача, — заявив Іван Федоров. — З початку повномасштабного вторгнення Росії він пішов на співпрацю з гауляйтерами і став керувати підприємством "Міський транспорт". Від отриманих поранень зрадник загинув".

Інформацію про смерть Івана Ткача підтвердили його співробітники з колабораційної діяльності. Так, заступник запорізького гауляйтера Володимир Рогов розповів подробиці ліквідації зрадника.

"На вулиці Кірова, в районі 48 будинку, було підірвано автомобіль Toyota Land Cruiser Prado. Маса саморобного вибухового пристрою склала близько 2 кг у тротиловому еквіваленті... Від отриманих травм чиновник помер у лікарні. У машині перебувала співробітниця підприємства Олена Сиващенко: її стан лікарі оцінюють як важкий", — написав у соцмережі відомий колаборант.

Джерело liga.net в СБУ розповіло подробиці роботи загиблого колаборанта:

"Використовуючи підпорядкований йому рухомий склад, займався організацією переміщення особового складу вс рф з Донецької, Херсонської областей та ТОТ АР Крим у Запорізьку область і назад. Задіявши рухомий склад "МУП "Міський транспорт", організовував перевезення найманців ПВК "Вагнер" до лінії бойового зіткнення у Запорізькій області", – повідомило джерело.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про заочне винесення вироків самозваним окупаційним мерам Бердянська Олександру Сауленку та ставленику рашистів у Дніпрорудному Миколі Пастушенку — суд у Запоріжжі засудив їх за сприяння окупантам до 15 та 10 років позбавлення волі відповідно.

Крім того, експерти розповіли, чому знищення американського безпілотника над Чорним морем на користь України.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини