Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Вибори" Путіна в захоплених регіонах: які фальсифікації готують окупанти
commentss НОВИНИ Всі новини

"Вибори" Путіна в захоплених регіонах: які фальсифікації готують окупанти

Ворог реєструє на окупованих територіях "гастролерів" для псевдовиборів Путіна

31 січня 2024, 20:25
Поділіться публікацією:

На окупованій території Запорізької області противник розпочав реєстрацію так званих виборців на псевдовиборах російського диктатора Володимира Путіна. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передає портал "Коментарі".

"Вибори" Путіна в захоплених регіонах: які фальсифікації готують окупанти

РФ готує фальсифікації на псевдовиборах в окупації. Фото з відкритих джерел

Повідомляється, що для підвищення явки росіяни активно реєструють "гастролерів" з РФ для участі у так званих виборах в тимчасово окупованих регіонах.

Зазначається, що відбувається активна реєстрація “мертвих душ”, щоби продемонструвати нібито легальність так званих виборів.

Таким чином, повідомили у Центрі спротиву, ворог сподівається намалювати в захоплених регіонах явку на рівні 80%.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що заступник командира 3-ї Окремої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін вважає, що повідомлення про необхідність додатково мобілізувати 500 тисяч громадян зашкодило процесу мобілізації та створило додаткову напругу у суспільстві. При цьому Максим Жорін відзначив, що в умовах війни потрібно усвідомити, що більшість чоловіків мають служити або бути готовими до служби, а тому всі чоловіки повинні мати відповідну підготовку, щоби при необхідності стати на захист України.

"Коментарі" також повідомляли, що зміни до закону про мобілізацію передбачають скасування відстрочки для державних службовців, зокрема для правоохоронців. Згідно з запропонованими змінами, право на відстрочку можуть втратити працівники Бюро економічної безпеки, Державного бюро розслідувань, Державної виконавчої служби, Національної поліції, Державного бюро розслідувань, Національного антикорупційного бюро України, прокуратури, Бюро економічної безпеки, Служби судової охорони та Патронатної служби.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини