Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ветеран війни назвав, якого віку має бути "ідеальний солдат" на війні в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Ветеран війни назвав, якого віку має бути "ідеальний солдат" на війні в Україні

Військовий експерт Євген Дикий пояснив, якого віку має бути ідеальний боєць.

19 лютого 2024, 17:00 comments21108
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишній командир взводу батальйону "Айдар" та ветеран війни Євген Дикий стверджує, що ідеальний вік для українського бійця має становити близько 30 років. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяву Дикого в ефірі телемарафону.

Ветеран війни назвав, якого віку має бути "ідеальний солдат" на війні в Україні

Який вік у ідеального солдата. Фото з відкритих джерел

Євген Дикий пояснює, що бійці такого віку мають баланс між психічним та фізичним здоров’ям, тому ідеально підійдуть для військової справи.

"Ідеальний солдат, з моєї точки зору, це чоловік біля 30 років. "Вилка" за віком становить 25-35 років. Це вже люди, які достатньо здорові психологічно але ще здорові фізично. Це власне ідеальний боєць", — заявив Дикий.

Також військовий експерт відреагував на інформацію про можливе зменшення призовного віку з 27 до 25 років для мобілізації в Україні, який передбачено новим законопроєктом. За словами ветерана війни "це смішно". Дикий стверджує, що в Україні найбільше від мобілізації ухиляється категорія віком менш як 30 років, тому потрібно посилити спроби зменшити можливості для уникнення від призову, а не зменшувати призовний вік.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, про результати соціологічного опитування, яке показало, як українці ставляться до уникнення мобілізації через бронь за сплату коштів до бюджету.

Також "Коментарі" писали, що у ТЦК назвали категорію громадян, яких точно не мобілізують. Речник Полтавського ТЦК пояснив, що військовий облік в Україні складається з трьох частин. До першої належить облік призовників до якого входять чоловіки віком до 27 років. Саме цю групу людей, за словами працівника ТЦК не можуть мобілізувати на війну в Україну. Інші частини військового обліку складаються з обліку військовозобов'язаних та резервістів, представники яких можуть бути мобілізовані.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Вадим

21 лютого 2024, 20:45

А не пішов би той дикий на хуй

Ігор

19 лютого 2024, 17:27

Цікаво подивитись на розміри Дикого. Розплився як Юзик Стефанчук Чубаров... Одразу видно в нього був мотив воювати. Взагалі судити треба не по віку, а потому що є втрачати. Чиновникам суддям прокурорам депутатам мажорам і блатним. Всім власникам статків і маєтків бізнес нерухомості. Вони мотивовані. Але так сталось що вони знають - вони нічого не втратять якщо прийде окупант.


Новини