Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ветеран війни назвав велику проблему Росії: Україна має можливість переламати хід війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Ветеран війни назвав велику проблему Росії: Україна має можливість переламати хід війни

Євген Дикий заявив, що Україна здатна змінити хід війни, якщо проведе вдалу мобілізацію, поки Росія стикається з дефіцитом військових.

10 березня 2024, 13:35
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Ветеран війни та колишній командир роти батальйону "Айдар" Євген Дикий зауважив, що у Росії велика проблема з мобілізацією, тому Україна невдовзі може отримати "вікно можливостей", щоб переламати хід війни.

Ветеран війни назвав велику проблему Росії: Україна має можливість переламати хід війни

Війна в Україні. Фото з відкритих джерел

В ефірі телемарафону Євген Дикий заявив, що в Росії активно зменшилась мобілізація, а усі наявні дірки Росіяни затикають добровільною мобілізацією. Однак, за словами Дикого, цього виявилось недостатньо, тому Росія робить облави на місця, де живуть нелегальні мігранти і змушує їх йти до армії, або у в'язницю. Подібні випадки неодноразово фіксувались, а влада Індії закликала Росію звільнити громадян Індії та повернути їх на територію країни.

Ветеран війни пояснює, що у Росії наразі не відбувається процес мобілізації через президентські вибори, які відбудуться у березні. Таким чином, якщо Росія почне проводити мобілізацію потім, то цей процес займе кілька місяців, а Україна отримає шанс змінити ситуацію на полі бою.

"Коли вони у квітні видихаються, а до серпня не приїдуть нові, то в нас би відкривалося "вікно можливостей", коли їх можна було б громити, гнати і навіть переламати хід війни остаточно на нашу користь", — вважає Євген Дикий.

Однак військовий експерт наголошує, що змінити хід війни можна лише у тому випадку, якщо Україна саме проведе вдалий процес мобілізації. Інакше в Україні можуть виникнути труднощі з новими силами РФ, які через кілька місяців після мобілізації потраплять на фронт.

"І я б вже ставив питання навіть так — чи наберемо ми достатньо людей, щоб зустріти гідно оту російську навалу, яка приповзе до кінця літа. Не факт", — говорить Дикий.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що стало відомо, як Росія змушує громадян Індії йти на війну в Україні.

Також "Коментарі" писали про ветерана війни, що назвав помилку, яку Україна повторила за Росією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

10 березня 2024, 14:13

Недолугі, гладшаючі за спинами інших Юзики-95 продовжуй свою обрізану маніпуляцію. Нацисти сподіваються що масова пропагандистським наступом вони віднімуть у смерті здатність до аналізу. За ці роки юдейської війни ми вже і парад і кофе у Криму бачили. А за 33 роки корумпована бандерівщина жодного успіху не мала, жодним вікном можливостей не змогла користуватись і завжди була позаду.


Новини