Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо, як Росія змушує громадян Індії йти на війну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, як Росія змушує громадян Індії йти на війну в Україні

Громадяни Індії залучені до війни в Україні на боці Росії. В РФ погрожують індійцям в'язницею, якщо ті відмовляються воювати на війні в Україні.

6 березня 2024, 10:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Група громадян Індії з семи чоловіків записала відеозвернення у російській військовій формі, де заявила, що Росія змушує їх до війни в Україні. Зокрема індійців змусили підписати документи погрожуючи 10 роками в’язниці.

Стало відомо, як Росія змушує громадян Індії йти на війну в Україні

Спільні військові навчання Росії та Індії. Фото з відкритих джерел

В мережу потрапило відео на якому сім індійців записали відео, де розповіли, як потрапили в російську армію. За їх словами, вони приїхали до Росії у грудні 2023 року, щоб зустріти новий рік. Далі туроператор запропонував індійцям відвідати Білорусь.

"Ми не знали, що нам потрібна віза. Коли ми прибули до Білорусі, туроператор попросив у нас гроші, а згодом зник", — передає слова індійців NDTV.

Як виявилось у Білорусі групу чоловіків затримала поліція та передала їх до Росії. В Росії індійців "примусили підписати документи". За їх словами, документи були складені російською мовою, тому вони розуміли їх зміст, однак залишили підписи під ними. Згодом громадянам Індії пояснили, що тепер вони повинні воювати на війні в Україні, інакше потраплять у російську колонію на 10 років.

"Тепер нас змушують воювати на війні проти України", — говорять індійці.

Російська видання Moscow Times наводить іншу версію, як громадяни Індії потрапили на війну в Україні. За їх даними, вони приїхали до Росії "працювати як допоміжний персонал або помічники" для армії РФ, однак не вважали, що можуть потрапити на фронт.

Зазначимо, що у лютому Індія заявила, що хоче повернути близько 20 своїх громадян з Росії, які можуть бути залучені до війни в Україні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Індія надіслала запит до Росії через війну в Україні.

Також "Коментарі" писали про курйозний випадок в Індії, коли поліція спіймала голуба, якого вважала китайським шпигуном та ув'язнила його на вісім місяців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини