Головна Новини Суспільство Війна з Росією Великий «привіт»: на Луганщині 250 росіян отримали статуси "200-й" та "300-й"
commentss НОВИНИ Всі новини

Великий «привіт»: на Луганщині 250 росіян отримали статуси "200-й" та "300-й"

ЗСУ прицільно вдарили по комендатурі ворога у Сватовому Луганській області

21 вересня 2022, 14:45 comments1766
Поділіться публікацією:

Українські захисники 20 вересня завдали прицільного удару по окупаційній комендатурі у місті Сватове Луганської області. За попередньою інформацією, там були чеченці. Як передає видання "Коментарі", про це у телеграм повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

Великий «привіт»: на Луганщині 250 росіян отримали статуси "200-й" та "300-й"

Окупаційна комендатура у місті Сватове. Фото: Телеграм Сергія Гайдая

"За попередньою інформацією, 250 росіян отримали статуси "200-й" та "300-й". Швидше за все, у комендатурі перебували чеченці" – написав Сергій Гайдай.

Глава Луганщини також додав, що інформацію про чеченців наразі перевіряється.

Зазначимо, ще раніше Сергій Гайдай повідомив, що у Сватовому знищено місцеву окупаційну комендатуру, де російське командування організувало штаб та склад боєприпасів. Пізніше ліквідацію підтвердили у Генштабі ЗСУ.

Читайте також на порталі "Коментарі" – риторика змінюється – у Росії заявили, що мирних переговорів з Україною більше не буде, бо на окупованій території України незабаром пройдуть "референдуми" про "приєднання до РФ".

Також видання "Коментарі" повідомляло – президент США Джо Байден у своєму виступі на Генеральній Асамблеї Організації Об'єднаних має намір заявити, що війна Росії проти України є порушенням принципів статуту ООН. Про це повідомляє Reuters. Також Байден має намір закликати, щоб кожна країна виступала проти війни, розв'язаної РФ, вважаючи, що подібний сигнал до Москви наразі — "найважливіше, що ми можемо зробити колективно для встановлення миру в цьому регіоні". Чи достатньо жорсткі сигнали надсилає Білий дім? Як ситуація може змінитись найближчим часом? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини