Головна Новини Суспільство Війна з Росією Великі втрати росіян під Авдіївкою: з'явилися супутникові знімки (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Великі втрати росіян під Авдіївкою: з'явилися супутникові знімки (ФОТО)

При цьому росіяни активно працюють над адаптацією тактики підтримки операції в цьому районі

24 жовтня 2023, 17:18 comments2689
Поділіться публікацією:

Росіяни продовжують масований наступ на Авдіївському напрямку. При цьому російські пропагандисти стверджують, що колосальних втрат, як кажуть українські спікери, немає. Тепер з'явилися супутникові знімки, на яких детально видно серйозні військові втрати окупантів у районі Авдіївки, де війська країни-агресора атакують і прагнуть оточити стратегічне місто на Донбасі. Як передає портал "Коментарі", про це пише видання Newsweek

Великі втрати росіян під Авдіївкою: з'явилися супутникові знімки (ФОТО)

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

У матеріалі йдеться, що на знімках, опублікованих Maxar Technologies і Planet Lab, показані наслідки російського наступу в районі Авдіївки, який триває, незважаючи на початкові великі втрати серед атакуючих підрозділів.

Frontelligence Insight, відоме українське розвідувальне агентство повідомило, що на супутникових знімках видно понад 109 знищених російських транспортних засобів у період з 10 по 20 жовтня, "вказуючи на те, що за півтора тижні Росія втратила сили розміром із бригаду". Реальна кількість, додало видання, ймовірно, "істотно вище".

Читайте також на порталі "Коментарі" — ситуація на фронтах російсько-української війни і довкола неї залишається вкрай складною. Українські воїни мають певні успіхи на півдні, тоді як армія агресора продовжує самогубні атаки на Авдіївському напрямку, штурмує позиції Сил оборони України в районі Куп'янська. При цьому навряд чи така активізація випадково збіглася із загостренням на Близькому Сході, де також проглядається російський слід. Дедалі частіше звучать думки про глобалізацію конфлікту, про те, що всі війни зараз, по суті, є однією спільною – протистоянням демократій та диктатур. Експерти поділилися з виданням "Коментарі" думками щодо загострення на українському фронті та у світі загалом.

Також видання "Коментарі" повідомляло – росіяни намагаються окупувати місто на Харківщині: що кажуть у ЗСУ.

Великі втрати росіян під Авдіївкою: з'явилися супутникові знімки (ФОТО) - фото 2




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини