Головна Новини Суспільство Війна з Росією Величезний вибух російського конвою після атаки українських сил. На відео видно ударну хвилю
commentss НОВИНИ Всі новини

Величезний вибух російського конвою після атаки українських сил. На відео видно ударну хвилю

Українські війська продовжують знищувати російську техніку та особовий склад армії РФ

12 листопада 2022, 23:20 comments18767
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








У мережу потрапило нове відео боїв в Україні. Цього можна чітко побачити успішну атаку ЗСУ по колоні російської техніки, яка закінчується гігантським вибухом. Вибух був настільки сильним, що на записі чітко видно ударну хвилю. Про це пише портал "Коментарі" з посиланням на опублікований запис.

Величезний вибух російського конвою після атаки українських сил. На відео видно ударну хвилю

Внаслідок вибуху знищено УР-77 "Метеорит". Фото: з відкритих джерел

В Донецькій області, поблизу населеного пункту Спірне було знято відео, на якому колона російської військової техніки рухається в бік українських позицій. Одна з машин в колоні виявилась УР-77 "Метеорит" — це радянська установка, яка призначена для розмінування полів. Саме в цю військову техніку влучили ЗСУ чим і викликали неймовірно гігантський вибух.

На записі з безпілотника, можна помітити ударну хвилю. Вибух був потужний, адже УР-77 "Метеорит" перевозила вибухівку, яку використовують для розмінування мінних полів.

Переглянути відео зі знищенням російської техніки з величезним вибухом можна нижче:

Вибух був на стільки сильний, що на сторінці OSINTtechnical в Twitter оприлюднили супутникові фото з наслідками вибуху.

Величезний вибух російського конвою після атаки українських сил. На відео видно ударну хвилю - фото 2

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про прогноз американського генерала щодо звільнення Маріуполя та Мелітополя. Бен Ходжес раніше пророкував деокупацію Херсона до кінця року.

Також "Коментарі" писали, що на півдні України помітили військову техніку ізраїльського виробництва. Це вперше зафіксували на фронті бронетранспортер з Ізраїлю. Український військовий стверджує, що ця машина рятує багато життів українських воїнів. Окрім того, бронетранспортер можна використовувати за різними призначеннями: швидка допомога, наступальна техніка, розвідка та інші.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини