Головна Новини Суспільство Війна з Росією Величезні втрати РФ після вибухів на аеродромі "Енгельс": журналіст розкрив деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Величезні втрати РФ після вибухів на аеродромі "Енгельс": журналіст розкрив деталі

Зокрема, після вибуху пошкоджено диспетчерську вежу управління.

27 грудня 2022, 15:00 comments1652
Поділіться публікацією:

Вибухами на території аеродрому стратегічної авіації "Енгельс" пошкоджено 5 бомбардувальників Ту-95, повідомив у телеграм журналіст Володимир Золкін з посиланням на свої джерела. За уточненими даними журналіста, в результаті "прильотів" ліквідовано 17 окупантів, ще 26 поранено (троє загарбників – у тяжкому стані).

Величезні втрати РФ після вибухів на аеродромі "Енгельс": журналіст розкрив деталі

Літаки. Фото: із відкритих джерел

Крім того, пошкоджено диспетчерську вежу управління, про що раніше заявляв і радник голови ВП Олексій Арестович.

Золкін не став розкривати джерела інформації, додавши, що "джерела ці помиляються вкрай рідко, хоча помиляються в принципі всі — будь-які ЗМІ час від часу надають непідтверджену інформацію".

Зазначимо, 26 грудня на території аеродрому стратегічної авіації "Енгельс" (600 км від кордону України) пролунали нові вибухи. У Міноборони РФ поспішили заявити, що спрацювала російська ППО, жоден літак не постраждав. При цьому Москва підтвердила, що загинули троє військових, які були на аеродромі, на них нібито впали уламки безпілотника.

Читайте також на порталі "Коментарі" — ударів росіян по енергосистемі України тепер може бути менше: журналісти The New York Times назвали причини.

Також видання "Коментарі" повідомляло — у російському місті Енгельс Саратовської області в районі військового аеродрому було оголошено повітряну тривогу і пролунали вибухи. Цей аеродром уже був атакований дроном 5 грудня – перед масованим ракетним ударом росіян територією України. Останнім часом почастішали випадки подібних поразок, а також різноманітних пожеж у країні-агресорі. Що це говорить? До чого може призвести? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини