Головна Новини Суспільство Війна з Росією Вбивство українських полонених: Білецький оголосив "полювання" на всіх причетних до злочину
commentss НОВИНИ Всі новини

Вбивство українських полонених: Білецький оголосив "полювання" на всіх причетних до злочину

Білецький підтвердив загибель частини полонених азовців

29 липня 2022, 16:06 comments9727
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Цієї ночі окупанти обстріляли колонію, де перебували українські військові. Про це пише перший командир полку "Азов" Андрій Білецький у своєму Telegram-каналі.

Вбивство українських полонених: Білецький оголосив "полювання" на всіх причетних до злочину

Андрій Білецький Фото: Апостроф

"Цієї ночі росіяни вбили частину полонених азовців. Російське командування обставило масове вбивство полонених як дії української армії. Бійців полку було переведено в окрему будівлю", — пише Білецький.

Андрій Білецький розповів, що наразі йде збір інформації про жертв та конкретних виконавців цього військового злочину.

"Я, від імені Азовських підрозділів, оголошую полювання на кожного причетного до масового вбивства. Відповість кожен рядовий виконавець і кожен організатор незалежно від посади та місця перебування. Де б ви не ховалися, ви будете знайдені та екстерміновані", — Білецький.

Вбивство українських полонених: Білецький оголосив ”полювання” на всіх причетних до злочину - фото 2

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що   окупанти потрапили до житлових будинків у Краматорську: є жертви та поранені (ФОТО). Внаслідок обстрілу пошкоджено близько 20 будинків.

Читайте також про те, що росіяни заявили про загибель 53 українських полонених , в українській розвідці розповіли, хто стріляв. По району Оленівки ЗСУ ракетні та артилерійські удари не завдавали.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що президент Молдови розповіла , до кого звернеться, якщо Росія розпочне війну проти її країни. У разі нападу Росії на Молдову може розпочатися конфлікт із залученням країни НАТО.

Також "Коментарі" інформували про те, що тарифи на тепло заморожені: про що говорить таке рішення – чому це важливе. Кабмін не планує змінювати комунальні тарифи до кінця майбутнього опалювального сезону. При цьому констатують: зима 2022/2023 стане для України складною.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

пэтя

2 серпня 2022, 10:00

сначала разберитесь,КТО дал команду сдаться,а уж потом......

Владимир

30 липня 2022, 16:01

Вы можете обратиться за помощью в "Моссад", или здесь создать подобную организацию. Чтобы - без суда и следствия... https://www.mossad.gov.il/eng/pages/contactusru.aspx

БАНДЕРІВЕЦЬ

30 липня 2022, 12:12

А бубочка вже в суд подав про залякування його велічнявості???

Василий Иванович

29 липня 2022, 20:34

В мирное время я считал Билецкого экстремистом Сейчас поддерживаю. Каждому человеку свое время. Хай Бог помогає!


Новини