Головна Новини Суспільство Війна з Росією Вашингтон відреагував на ядерні погрози Медведєва
commentss НОВИНИ Всі новини

Вашингтон відреагував на ядерні погрози Медведєва

США назвали ядерні погрози Медведєва безрозсудними та безвідповідальними

1 серпня 2023, 08:00
Поділіться публікацією:

Погрози застосувати ядерну зброю, які іноді звучать від заступника голови Ради безпеки РФ Дмитра Медведєва, є безрозсудною і безвідповідальною риторикою. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив представник Ради нацбезпеки при Білому домі, повідомляє "CNN".

Вашингтон відреагував на ядерні погрози Медведєва

Дмитро Медведєв. Фото: із відкритих джерел

У США підтвердили, що досі не зафіксовано жодних ознак того, що Росія може вдатися до застосування ядерної зброї.

"Застосування ядерної зброї в Україні — або будь-де є катастрофічним для всього світу і мало б серйозні наслідки для Росії", — заявляють у Ради нацбезпеки при Білому домі.

Представник Ради нацбезпеки підкреслив, що США уважно моніторять ситуацію і стежать за тим, що відбувається, але поки що немає підстав для коригування ядерної позиції країни.

Варто зазначити, що Медведєв у черговий раз розійшовся у погрозах на адресу країн Заходу. Колишній президент Росії заявив, що якщо контрнаступ українських військових буде успішним, то російському командуванню доведеться наказати про застосування ядерної зброї.

Читайте також на порталі "Коментарі" — заступник голови Ради Безпеки РФ, екс-президент Дмитро Медведєв пригрозив війною тим країнам, які намагатимуться заарештувати російського президента Володимира Путіна в рамках ордера, виданого Міжнародним кримінальним судом (МКС). У свою чергу, у США зазначили, що будь-яка європейська країна, яка ратифікувала Римський статут (статут МКС), має повне право заарештувати Путіна. Про що говорять ці російські та американські заяви? Як ситуація з ордером "для Путіна" може розвиватись далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чому Києву важливо отримати гарантії безпеки від США – чи можуть виникнути проблеми із Трампом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини