Головна Новини Суспільство Війна з Росією В ЗСУ показали феєричне відео з підриву ешелону російської техніки на Херсонщині
commentss НОВИНИ Всі новини

В ЗСУ показали феєричне відео з підриву ешелону російської техніки на Херсонщині

Російський ешелон знищили у Брилівці

3 серпня 2022, 23:26 comments2492
Поділіться публікацією:

Українські захисники показали, як знищили та спалили до тла ешелон з російською технікою у Брилівці, що у Херсонській області. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись  на Стратегічне командування ЗСУ.

В ЗСУ показали феєричне відео з підриву ешелону російської техніки на Херсонщині

Підрив ешелону з російською технікою у Херсонській області (Ілюстративне фото з відкритих джерел)

На опублікованих кадрах видно філігранний удар українських захисників по російському ешелону. Від удару, який потужно накрив російських загарбників у Херсонській області, 1 серпня. Окупанти втратили не тільки багато своєї техніки, але й живої сили.

Відомо, що внаслідок цього удару було пошкоджено ще й російські станції радіоелектронної боротьби, що знаходилися в районі Біляївки на Херсонщині.  

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що ЗСУ відбили ворожі атаки на сході України. У Генеральному штабі Збройних сил України розповіли про оперативну обстановку на Бахмутському та Авдіївському напрямках. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генштабу ЗСУ. Як інформує Генштаб ЗСУ, російські загарбники вели штурмові дії в районі Берестового та у напрямках Володимирівка – Яківлівка, Покровське – Бахмут, Володимирівка – Соледар, Відродження – Кодема, Відродження – Зайцеве, Семигір'я – Кодема та Доломітне – Семигір'я. Усі ворожі спроби штурму українські воїни відбили, завдали окупантам втрат та відкинули назад.

Також "Коментарі" писали про те, що на півдні України ЗСУ знищили російську станцію супутникового зв'язку та склади боєприпасів.Обстановка в операційній зоні на південнобузькому напрямку напружена та динамічна у розвитку. Про це повідомляється на офіційній сторінці Оперативного командування "Південь". Ворог продовжує ведення бойових дій по межі оборони, що займається. Створює ударне угруповання на Криворізькому напрямку, метою не допустити прориву наших військ.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини