Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Запорізькій області висадився російський десант
commentss НОВИНИ Всі новини

В Запорізькій області висадився російський десант

Восени Росія планує провести на окупованих територіях України псевдовибори

8 серпня 2023, 21:52 comments5605
Поділіться публікацією:

В окуповану частину Запорізької області завезений "десант" політтехнологів партії "Єдина Росія", який готуватиме агітаторів і інформаторів для незаконних псевдовиборів. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на мелітопольского міського голову Івана Федорова.

В Запорізькій області висадився російський десант

Україна не визнає "вибори" окупантів

За даними Генштабу, окупанти розпочали підготовку з питань агітації перед так званими “виборами” на захоплених територіях. Вони майже рік тому прислали політтехнолога Толмачова, який контролює політичні питання. Окрім цього, створили "купу пропагандистських помийок", щоб впливати на мешканців тимчасово окупованих територій, пише Федоров. А тепер передбачається прибуття представників від партії “Єдина Росія” для створення груп агітаторів та інформаторів з числа місцевих колаборантів. 

- Україна не визнає незаконні вибори на ТОТ. А всі, хто братиме участь в організації фейкового волевиявлення, будуть покарані згідно українського законодавства, — наголошує мелітопольский міський голова Іван Федоров.

Нагадаємо, що Центральна виборча комісія України у своїй постанові наголосила, що проведення у вересні 2023 року так званих виборів на тимчасово окупованих територіях України, у тому числі у Запорізькій області, є грубим порушенням норм як українського, так і міжнародного права.

"Всіх громадян України – виборців, які проживають на тимчасово окупованих територіях України, Центральна виборча комісія України закликає утриматися від участі в будь-яких заходах, зокрема, формуванні так званих виборчих органів, поширенні інформації чи агітації, спостереженні за псевдовиборами та інших заходах, спрямованих на організацію їх підготовки та проведення, тим самим продемонструвати свою громадянську позицію, підтримати територіальну цілісність України та єдність Українського народу", — сказано в заяві ЦВК України.

Тим часом, рашисти використовують тактику в'єтнамської війни.

Росія хоче взяти під контроль два українські міста.

А нареченого відомої голлівудської акторки вбила рідкісна хвороба



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини