Головна Новини Суспільство Війна з Росією Рашисти використовують тактику в'єтнамської війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Рашисти використовують тактику в'єтнамської війни

Снайпер ЗСУ розповів, як змінюються методи ведення війни у російської армії, а також її технічне оснащення

8 серпня 2023, 20:51 comments1107
Поділіться публікацією:

Снайпер ЗСУ Костянтин Прошинський, який брав участь у боях за Київ, Лисичанськ та Бахмут, розповів, як противник удосконалює своє вміння під час війни в Україні та на які хитрощі йде у боротьбі проти ЗСУ. Про це повідомляють "Коментарі".

Рашисти використовують тактику в'єтнамської війни

Костянтин Прошинський

За словами військовослужбовця ССО, противник постійно навчається та вдосконалює свою тактику ведення бою. Якщо в боях за Київ він атакував ротами, які українські захисники підпускали на відстань 20-30 метрів і знищували прицільним вогнем, то зараз вони, як і ЗСУ, атакують малими групами по 5-6 осіб. У лісосмугах вони почали використовувати тактику в'єтнамської війни. Рашисти виривають "норку", яка сягає коріння великого дерева. Коли українська штурмуюча група захоплює російські окопи, рашисти йдуть углиб нори, під коріння великого дерева і викликають вогонь своїх мінометів на себе. При цьому коріння дерева захищає їх від можливого ураження мінами.

Коли українська штурмуюча група, маючи втрати від мінометного удару, відступає з раніше зайнятих окопів, рашисти, що ховалися, виходять з-під землі і вслід розстрілюють наших з кулемета.

– На відході вони вилазять із нірки, дістають кулемет і впритул, з 30-50 метрів, продовжують їх розстрілювати та добивати, – розповідає про дії рашистів Костянтин Прошинський.

Крім того, противник став використовувати нові технічні прийоми – встановлювати невеликі станції РЕБ на танках, щоб захистити їх від українських дронов; атакує не одним, а трьома "Ланцетами" відразу — перший виконує роль фальш-цілі; почав використовувати квадроцикли для підвезення їжі та БК на передній край.

Тим часом, у МОН розповіли, як навчатимуться діти з 1 вересня.

Росія знайшла нового ворога в Європі.

А ЄС відхрестився від гарантій безпеки Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

8 серпня 2023, 20:42

Ви ж стверджували, що вони нічому не вчаться. Ваші командири казали, що у найзапекліших боях в них втрати не більше 2%. Це ви рік стверджували, що укріплення ворога, як стіна Яценюка - дмухнути і впаде. Як Буданов з розвідкою, рік укріплень не помічав? Може ви зараз вигадуєте причини, аби війну тягнути. Досить шукати причини і виправдання провалу. Серед цивільного населення більше втрат.


Новини