Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Україну йдуть морози: у Зеленського пояснили, чому тепер загроза ракетних ударів зростає
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну йдуть морози: у Зеленського пояснили, чому тепер загроза ракетних ударів зростає

Синоптики попереджають, вся перша половина наступного тижня буде холодною

3 грудня 2022, 11:30 comments1994
Поділіться публікацією:

Найближчими днями в Україні очікується суха погода, підвищений атмосферний тиск, мороз уночі та близько нуля вдень. На півночі та сході в неділю очікується до -10°С. Відтак у рази підвищується загроза ракетних ударів країни-агресора, адже росіяни дещо змінили тактику завдання масованих ракетних ударів по Україні. Тепер хочуть вдарити, коли настануть морози до -10 градусів. Як повідомляє видання "Коментарі", таку думку в ефірі загальнонаціонального телемарафону висловив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

В Україну йдуть морози: у Зеленського пояснили, чому тепер загроза ракетних ударів зростає

Похолодання Фото з відкритих джерел

Таким чином, вважає Михайло Подоляк, ворог хоче "заморозити українців", розповідаючи всюди, що воює з НАТО, з ЗСУ, а насправді веде війну проти мирного населення.                                                                                                                           

Тим часом у ОК "Південь" заявляють, що загроза ракетного удару залишається високою. Росія тримає у Чорному морі 24 ракети "Калібр". За словами прес-секретаря Наталії Гуменюк, корабельне угруповання ворога зараз збільшилося і складається з 18 одиниць, чотири з яких споряджені ракетами та готові до застосування. Але є й погані новини для окупантів, які краще підготуватися до атаки їм заважає штормова погода на морі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — українська армія та російські окупанти активізувалися: де найгарячіше на Донбасі.

Також видання "Коментарі" повідомляло – в Інституті вивчення війни пояснили, чому у Путіна активно просувають тему переговорів з Україною та Заходом, але насправді навіть не планують сідати за стіл переговорів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини