Головна Новини Суспільство Війна з Росією В українській розвідці уже попередньо знають, хто може бути причетним до страти українського військового, - омбудсман
commentss НОВИНИ Всі новини

В українській розвідці уже попередньо знають, хто може бути причетним до страти українського військового, - омбудсман

Українській розвідці вже відомі перші деталі, щодо того, хто міг жорстоко вбити чоловіка, в українській військовій формі на відео, яке масово поширили у соціальних мережах, напередодні

13 квітня 2023, 13:10 comments3562
Поділіться публікацією:

Таку думку в Телеефірі висловив уповноважений із прав людини в Україні Дмитро Лубінець, пишуть "Коментарі".

В українській розвідці уже попередньо знають, хто може бути причетним до страти українського військового, - омбудсман

Відомо деталі щодо того, хто, ймовірно був виконавцем вбивства українського військового

"У мене вчора було спілкування з нашими розвідувальними органами. За їхніми припущеннями, вони приблизно знають, хто це зробив, в якій місцевості, і хто безпосередньо в цьому брав участь, в тому числі хто безпосередньо був виконавцем", – зазначив омбудсман.

Проте, на уточнюючі питання, щодо того, чи можуть бути причетними до резонансної історії найманці ПВК "Вагнер", Дмитро Лубінець не відповів. Це те, про що не можна говорити на загал. 

"Це вже деталі, які я публічно не можу розповсюджувати. Але можу сказати, що, на мій погляд, наша розвідка спрацювала максимально ефективно", — додав Лубінець.

Тим часом у Головному управлінні розвідки не підтвердили офіційно інформацію, яку в Телеефірі озвучив уповноважений із прав людини в Україні.

Як напередодні зазначив представник ГУР Андрій Юсов: дослідження змісту відео, на якому ймовірно, окупанти відрізають голову українському військовому,  локація де це трапилося — продовжується.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, Нові докази про вбивство українського полоненого вказують на причетність "Вагнера". Правозахисник Володимир Осєчкін стверджує про причетність групи Вагнера до вбивства українського полоненого.
Читайте також на сайті "Коментарі", Президент Чехії розповів, що чекає на РФ, якщо відео зі стратою полоненого виявиться справжнім. Президент Чехії Петр Павел заявив, якщо відео зі стратою полоненого справжнє, Росія стане в один ряд з ІДІЛ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

пукин

13 квітня 2023, 22:09

Гальмо а по руцки тормоз - це ти.

Бог

13 квітня 2023, 20:17

И на що чекае РФ?!!! Ржу с укропитеков!!! На що чекае гейропу из-за поставки оружия киевскому режиму?!! На выжженую ядреным ударом землю.


Новини