Головна Новини Суспільство Війна з Росією В українській розвідці розповіли, скільки ракет залишилося у РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

В українській розвідці розповіли, скільки ракет залишилося у РФ

Через міжнародні санкції Росія має проблеми при виробництві нових ракет

21 липня 2022, 15:59 comments1329
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Росія від початку повномасштабного вторгнення в Україну використала до 60% усіх своїх ракет. Про це повідомляється на офіційній сторінці Головного управління розвідки Міністерства оборони України у соціальній мережі Facebook.

В українській розвідці розповіли, скільки ракет залишилося у РФ

Ракета. Фото з відкритих джерел

За інформацією військової розвідки України, найбільше агресор використав балістичні ракети до комплексу "Іскандер". У зв'язку з цим застосування ракет цього типу для ударів по території України вже давно не фіксували. На цьому на брифінгу 21 липня заявив представник Головного управління розвідки України Вадим Скибіцький.

"Щодо високоточного озброєння, як заявляє Росія, це системи "Іскандер", "Калібр", крилаті ракети повітряного базування — Х101, Х555. За нашими підрахунками, на сьогоднішній день використано від 55 до 60% тих запасів, які були до війни", – Заявив Вадим Скибицький.

Зазначається, що через міжнародні санкції Росія має проблеми при виробництві нових ракет. Проте має досить старих радянських запасів.

"Це і крилаті ракети, ті ж Х22. Які, в тому числі, застосовувалися вже двічі з території Білорусі. Інші крилаті ракети, повний набір реактивних снарядів — "Смерч", "Ураган", БМ-21 "Град", різноманітні авіаційні бомби, все, що залишилося від радянського союзу, а запаси дуже великі і підрахувати, скільки там залишилося дуже складно”, – додав Вадим Скибицький.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що   у Миколаєві окупанти знищили великий склад із гуманітаркою: Кім опублікував відео моменту влучення ракети. Тисячі тонн продукції, призначеної для дітей та людей похилого віку, повністю згоріли.

Читайте також про те, що небачений стрибок долара та стабільність євро: хто на цьому запрацює та як. Експерти пояснили, чому до рішення НБУ стрімко порушити курс долара в Україні дуже багато питань.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що на чорному ринку курс уже лихоманить: що змусило НБУ розморозити курс – чому може розпочатись паніка. Тепер один долар у нашій країні за офіційним курсом коштує дорожче за 36 гривень.

Також "Коментарі" інформували про те, що " Зеленський у реанімації ": хакери противника зламали українське радіо та "вкинули" новий фейк (ВІДЕО). Черговий фейк пролунав в ефірі кількох радіостанцій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини