Головна Новини Суспільство Війна з Росією В України закінчуються снаряди: ситуація близька до критичної
commentss НОВИНИ Всі новини

В України закінчуються снаряди: ситуація близька до критичної

У США вважають, що через місяць Україна зіткнеться з катастрофічною нестачею боєприпасів

22 лютого 2024, 22:19
Поділіться публікацією:

Наприкінці березня Силам оборони України катастрофічно не вистачатиме артилерійських снарядів, прогнозують американські посадовці.

В України закінчуються снаряди: ситуація близька до критичної

Україні не вистачає снарядів. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє телеканал ABC з посиланням на неназваних американських посадовців, через дефіцит боєприпасів наприкінці березня для українських військ настане "вирішальний момент", якщо Конгрес США до того часу не схвалить законопроєкт про продовження макрофінансової допомоги для України.

Один зі співрозмовників видання розповів, що "важко точно визначити, коли ситуація для українських військовослужбовців може погіршитися", зазначивши при цьому, що дефіцит снарядів "буде зростати до весни".

За словами другого співрозмовника телеканалу, для ЗСУ "переломний момент" починається вже зараз та буде поступово погіршуватися впродовж весни і до літа. Він додав, що "період, в який ми зараз входимо, є критичним".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що для перемоги у війні над Росією Україна повинна зробити своїми пріоритетами перехід до оборони, відновлення боєздатності армії та завдання ударів по найбільш вразливих місцях російської армії. На думку старшого наукового співробітника Фонду Карнегі Майкла Кофмана, для збереження шансів на перемогу над РФ Україна має керуватися принципом "утримуй, розбудовуй, бий". 

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що російські загарбники почали перекидати на інші ділянки фронту свої підрозділи з окупованого міста Авдіївка Донецької області. найближчим часом варто очікувати ускладнення ситуації на південному фронті у Запорізькій області та Харківському напрямку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://abcnews.go.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

22 лютого 2024, 22:33

Так Фюрер сказав що буде більша мобілізація. Будуть м'ясом смердів воювати. Хоч можна грошима ювелірними виробами дорогими машинами, за два роки накрали стільки, що вистачить на рік кидатись по ворогу.


Новини