Головна Новини Суспільство Війна з Росією Україна може перемогти РФ: що для цього потрібно зробити
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна може перемогти РФ: що для цього потрібно зробити

Збройні сили України зберігають шанси на перемогу над Росією

22 лютого 2024, 00:39
Поділіться публікацією:

Для перемоги у війні над Росією Україна повинна зробити своїми пріоритетами перехід до оборони, відновлення боєздатності армії та завдання ударів по найбільш вразливих місцях російської армії.

Україна може перемогти РФ: що для цього потрібно зробити

В України вже ще є можливості перемогти РФ. Фото з відкритих джерел

Як пише видання Business Insider, на думку старшого наукового співробітника Фонду Карнегі Майкла Кофмана, для збереження шансів на перемогу над РФ Україна має керуватися принципом "утримуй, розбудовуй, бий". 

"Утримуючи лінію фронту, Україна могла б розбудувати свою армію шляхом відновлення, навчання та розширення оборонної промисловості, а також завдяки підтримці західних партнерів. Елемент "удару" передбачає завдання ударів по слабких місцях Росії, щоб знизити її спроможності та створити можливості для подальших наступальних операцій України", – розповів Майкл Кофман.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Збройні сили України насправді зазнали великих втрат під час відступу з Авдіївки, оскільки він був погано спланований, повідомило The Washington Post з посиланням на українських військових. Видання стверджує, що відступ з Авдіївки був хаотичним та погано спланованим. Українські військові начебто повідомили виданню, що попри заявлені цілі командування – зберегти життя особового складу, вони не змогли безпечно відвести з міста свої війська.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що польська поліція порушила кримінальну справу за розпалювання ненависті у зв'язку з появою на мітингу фермерів плакату з радянською символікою та закликом до російського диктатора Володимира Путіна. Як відомо, польські фермери на понад 100 тракторах перекрили дорогу біля кордону з Чехією. На одній із машин був прапор СРСР і гасло "Путін, розберися з Україною, Брюсселем і нашими правителями".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини