Головна Новини Суспільство Війна з Росією Попереду дуже складні бої. На яких ділянках фронту варто очікувати наступу РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Попереду дуже складні бої. На яких ділянках фронту варто очікувати наступу РФ

Після захоплення Авдіївки росіяни можуть активізуватися на півдні України та Харківському напрямку

21 лютого 2024, 21:22
Поділіться публікацією:

Російські загарбники почали перекидати на інші ділянки фронту свої підрозділи з окупованого міста Авдіївка Донецької області.

Попереду дуже складні бої. На яких ділянках фронту варто очікувати наступу РФ

Окупанти продовжують наступальні дії. Фото з відкритих джерел

За словами заступника командира Третьої окремої штурмової бригади, майора ЗСУ Максима Жоріна, найближчим часом варто очікувати ускладнення ситуації на південному фронті у Запорізькій області та Харківському напрямку.

"Окупанти почали перекидати з Авдіївки вцілілі підрозділи на інші ділянки фронту. Нас чекають дуже складні бої, говорив про це ще минулого року. Весь цей час росіяни готувалися до свого наступу. Ворог готував сили і резерви, накопичував зброю і техніку. І підготувався. Зараз РФ починає планомірно задіювати все це на полі бою. Найближчим часом, думаю, буде складна ситуація на Півдні та Харківському напрямку", — розповів офіцер ЗСУ.

Крім того, Максим Жорін повідомив, що на Авдіївському напрямку окупанти продовжать просуватися до тих пір, поки у них залишатимуться сили.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Збройні сили України насправді зазнали великих втрат під час відступу з Авдіївки, оскільки він був погано спланований, повідомило The Washington Post з посиланням на українських військових. Видання стверджує, що відступ з Авдіївки був хаотичним та погано спланованим. Українські військові начебто повідомили виданню, що попри заявлені цілі командування – зберегти життя особового складу, вони не змогли безпечно відвести з міста свої війська.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що польська поліція порушила кримінальну справу за розпалювання ненависті у зв'язку з появою на мітингу фермерів плакату з радянською символікою та закликом до російського диктатора Володимира Путіна. Як відомо, польські фермери на понад 100 тракторах перекрили дорогу біля кордону з Чехією. На одній із машин був прапор СРСР і гасло "Путін, розберися з Україною, Брюсселем і нашими правителями".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини