Головна Новини Суспільство Війна з Росією В України закінчилися ракети для ППО: у Повітряних силах відреагували
commentss НОВИНИ Всі новини

В України закінчилися ракети для ППО: у Повітряних силах відреагували

Україна дійсно потребує більшої кількості ракет для систем ППО

12 квітня 2024, 09:40 comments10498
Поділіться публікацією:

Аналітик німецького таблоїду "BILD" Юліан Рьопке зробив у соцмережі заяву, що насторожує, що в України закінчилися ракети до західних систем ППО, зокрема, Patriot. На це відреагував представник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш. Як передає портал "Коментарі", позицію щодо цього Євлаш озвучив у коментарі виданню "NV".

В України закінчилися ракети для ППО: у Повітряних силах відреагували

ППО. Фото: з відкритих джерел

Спікер зазначив, що Україна дійсно дуже потребує більшої кількості ракет для систем ППО. І у цьому питанні наша держава повністю залежить від партнерів.

"Для нас справді ракети до систем ППО є дефіцитними, оскільки Україна їх не виробляє, і ми повністю залежимо від наших партнерів. Партнери знають про нашу потребу, знають, що нам необхідно", – пояснив Ілля Євлаш.

Водночас представник Повітряних сил відмовився коментувати слова Ріпці про те, що Україна нібито закінчила ракети до систем ППО Patriot і IRIS-T. Він наголосив, що розголошувати конкретну кількість, скільки ракет у нас залишилося, не можна. Це інформація з обмеженим доступом.

Зазначимо, 11 квітня Юліан Рьопке написав у соцмережах, що в України закінчилися ракети до західних систем ППО, зокрема Patriot. При цьому, за його словами, виснажено чи знищено більшість інших запасів коштів ППО.

Читайте також на порталі "Коментарі" — РФ змінила тактику атак з енергетики: чи справді б'є ракетами, які гірші за "Кинджали".

Раніше "Коментарі" писали – Україні потрібно більше засобів протиповітряної оборони для захисту від російських ракет. Для цього потрібно, щоб речник Конгресу США Майк Джонсон виніс проект закону про допомогу на розгляд. Таку заяву під час брифінгу зробила прес-секретар Білого дому Карін Жан-П'єр.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини