Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Україні "загубили" три мільйони чоловіків призовного віку: що про них відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні "загубили" три мільйони чоловіків призовного віку: що про них відомо

Через мобілізацію в Україні деякі чоловіки призовного віку уникають використання державних послуг, щоб бути непоміченими через страх призову в армію.

29 січня 2024, 17:00 comments4649
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Народний депутат та голова комітету Верховної Ради з питань економічного розвитку Дмитро Наталуха заявив, що в уряді майже немає ніякої інформації про 3 мільйони чоловіків призовного віку. Усе що є на цих людей, за словами нардепа, це ідентифікаційний номер.

В Україні "загубили" три мільйони чоловіків призовного віку: що про них відомо

Військовозобов'язані в Україні. Фото з відкритих джерел

Дмитро Наталуха в ефірі калану "Ісландія" розповів, як мобілізація в Україні може вплинути на деяких військовозобов'язаних чоловіків. За словами нардепа, вони можуть уникати використання будь-яких державних послуг, щоб не бути поміченими.

"Що таке ЗСУ? ЗСУ — це держава… Тому для того, щоб не потрапити у поле зору ТЦК чи ще когось, ЗСУ, люди почнуть переставати користуватися державними банками, знімати готівку, переставати користуватися кредитними картками, подорожувати між містами і взагалі між регіонами", — вважає Наталуха.

Народний депутат стверджує, що ризик "повного уникнення держави" існує в Україні, адже про кількох мільйонів військовозобов'язаних, уряд майже нічого не знає.

"На сьогоднішній день є щонайменше 3,4 млн чоловіків, про яких все, що знає держава, — це їхній ідентифікаційний номер. Вони не за кордоном, вони не в ЗСУ, вони не інваліди, вони не навчаються, вони не працевлаштовані… Ми не знаємо, де ці люди", — сказав Дмитро Наталуха.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в уряді обговорюють ініціативу, щоб дозволити за певну суму уникнути мобілізації. Стала відома можлива ціна броні від армії.

Також "Коментарі" писали про головні причини, які зупиняють чоловіків від мобілізації в Україні. Найбільшим страхом йти на війну виявився страх смерті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

микола

31 січня 2024, 00:08

тебе касабе херожанине на дибу за такі слова москаль ти недобитий

Возмущенный горожанин

30 січня 2024, 18:41

3.4кк мужиков понимают, что нет личного интереса воевать и рисковать жизнью за интересы западных партнеров нашей "власти", а так же за то, чтоб олигархи РФ не сменили местных олигархов. Что ждет их (как и тех кто воюет) в случае заморозки конфликта или победы Украины (Украине надо будет отдавать долги): - рост в разы цен на коммуналку; - увеличение налогов, введение новых налогов и косвенных поборов; - нищенская оплата за работу. Поэтому как только откроют границу, народ массово безвозвратно повалит из Украины и большинство в РФ. А раз так, и результат все равно один - исход из Украины, так ради чего воевать??? Пусть политики задумаются над этим. Какие бы законы они бы не попринимали народ их будет игнорить, Если начнут имущество забирать - это еще усугубит исход с Украины.

Patriot

30 січня 2024, 13:15

Власти должны каждому новобранцу перед отправкой на фронт вручить акт властности на земельный участок 100 га, на оккупированных территориях. Мотивированная армия - непобедима!!! УКРАИНА - единая, сильная и независимая!!! Слава УКРАИНЕ!!!

Сергей

30 січня 2024, 09:17

Партия 5.10, сраная опухоль это твоя голова.

Партия 5.10

30 січня 2024, 01:01

Фашистская Украина должна быть уничтожена, потому что только тупорылые скотоукраинцы осуждают именно беженца, а не подлючего пограничника, что нагреб в свою гнилую руку взятку ! Сажать и расстреливать надо госслужащих и в первую очередь эту гниду Наталуху и все то кодло что сидит на Банковой и Грушевского ! Украина давно уже не страна, а фашистский концлагерь и дай бог скорее уничтожить эту сраную опухоль под названием Украина !

Sergey

29 січня 2024, 21:43

Достаточно на себя посмотреть в зеркало...

сова-сова

29 січня 2024, 20:12

шукайте бездарі ті мільйони військовозобовязаних забили штати в свій час суками кастрюльними, а не мужчинами, у котрих як у гімназисток книжки в сумці член в думці дами далекі від військового питання і коли ставлять фільми про силовиків то гидко дивитися на героїзм показовий жінок дама рівна мужчині одна з 1000 або і більше плюс яничари янеки тигипяники азаряники в яких коріння іноземне знищували збройні сили зайнятися відповідально військовим питаннм вигнати нахер малярів безуглих з керівних посад силових структур в світі європі ми бачимо до чого привело жіноче керування силовиками в деяких країнах натомість у нашого ворога сук немає в керівництві військами силовиками а у нас дами прокурори полісмени тощо генералами стали жах просто не всі народжуються жаннами даарк голдами меєр маргарі тетчер

читач

29 січня 2024, 20:09

Тю, вони й себе там не бачать.

Зеленский президент

29 січня 2024, 20:02

Потеряшки.

Ясно Понятно

29 січня 2024, 19:46

И появилось 1000 миллионеров с военкоматов

УКРАЇНЕЦЬ

29 січня 2024, 18:59

зеленського та всих слуг мінори до стінки та тра-та-та!!!!! ЗАЛУЖНОГО В ПРЕЗИДЕНТИ!!! створити ракетну програму зараз, виготовляти боєприпаси для свої Української армії зараз!!!


Новини