Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стали відомі головні причини, які зупиняють чоловіків від мобілізації в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Стали відомі головні причини, які зупиняють чоловіків від мобілізації в Україні

Основна причина, що впливає на рішення не мобілізуватись, щоб не йти на війну – це страх смерті.

16 січня 2024, 12:00 comments3473
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Українці назвали основні причини, які зупиняють чоловіків від мобілізації в Україні: страх за своє життя, страх перед травмами та невпевненість у тому, що держава забезпечить сім’ю у випадку загибелі. Про це свідчать дані соціологічного дослідження компанії Active Group.

Стали відомі головні причини, які зупиняють чоловіків від мобілізації в Україні

Страх смерті - головна причина, яка зупиняє чоловіків від мобілізації в Україні. Фото з відкритих джерел

Згідно з результатами опитування страх за своє життя є найбільшою перепоною перед мобілізацію. 71,6% українців обрали цей варіант в опитуванні щодо того, що зупиняє українців перед мобілізацією.

На другому місці після страху смерті опинився страх перед можливими травмами або інвалідністю – 55%. Трійку лідерів серед факторів, які зупиняють українців від мобілізації замикає невпевненість у тому, що держава забезпечить сім’ю військового у разі його загибелі на війні – 54,4%.

Також високі показники набрали варіант страх перед невідомістю та відсутністю інформації, куди відправлять мобілізованого – 44%, некомпетентність командирів та недостатній рівень підготовки отримали по 42,3% голосів, а нечесність ВЛК – 41,9%. Найменше українців зупиняє від мобілізації побоювання втрати роботи – 5,1%, низька зарплата військового — 13,5% та відсутність патріотизму — 15,5%.

Стали відомі головні причини, які зупиняють чоловіків від мобілізації в Україні - фото 2

Опитування компанії Active Group щодо варіантів, які зупиняють українців від мобілізації

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що ветеран війни Євген Дикий пояснив, що відбувається з ухилянтами, яких силоміць мобілізували та відправили на війну.

Також "Коментарі" писали, що в Естонії розповіли, чи будуть висилати українських біженців для мобілізації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ЭДВАРД

17 січня 2024, 15:01

Нехай залишається головною причиною страх смерті! І що? Це злочин? В Конституції вказано що кожен громадянин має захищати Батьківщину! Але вкажіть, де там написано "ЦІНОЮ СВОГО ЖИТТЯ" чи "ЙТИ НА СМЕРТЬ". Друга причина має відноситися до першої: бо втрата життя - це втрата життя і батьків... хтось сумнівається що як мінімум половина батьків просто помруть від горя. ХТОСЬ ПИТАЄ У РОДИНИ, ЧИ СТАВИТЬ ВОНА СВІЙ ПІДПИС ПІД ПОВІСТКОЮ?! А ЦЕ БАТЬКИ НАРОДИЛИ ДИТИНУ, ВИХОВАЛИ, ДАЛИ ОСВІТУ, ЛІКУВАЛИ ЯКЩО БУЛО ПОТРІБНО. СИН - ЦЕ ДОГЛЯД ЗА СТАРЕНЬКИМИ... А ЙОГО НЕМАЄ! ВІН ВБИТИЙ!!! І ви нешановні опитувальники брешете з цім опитуванням...БО МОЖЕ САМЕ ГОЛОВНЕ - ЦЕ ТОЙ ЖАХ, ЩО КОЯТЬ КОМАНДИРИ ЗІ СВОЇМИ ПІДЛЕГЛИМИ БІЙЦЯМИ. КАРТКИ БАНЬКІВСЬКІ ВИЛУЧЕНІ. КОШТИ З НИХ РОЗКРАДАЮТЬСЯ КОМАНДИРАМИ. ЗАРПЛАТНЯ ВИДАЄТЬСЯ КОМАНДИРОВІ, А В НЬОГО "КУПА ПРОПОЗИЦІЙ" І МРІЙ ЯК ЇЇ ПОЦУПИТИ. ЯКЩО ПІДЛЕГЛИЙ НЕ ПОГОДЖУЄТЬСЯ - РОЗПРАВА МИТТЄВА. ВПЕРЕД НА ПЕРЕДОВУ З ОДНИМ МАГАЗИНОМ НАБОЇВ І 2 ГРАНАТАМИ БЕЗ АРТПІДТРИМКИ. КОМАНДУВАННЯ ПІДРОЗДІЛАМИ НА ВІДСТАНІ 40 КМ ВІД ЗІТКНЕННЯ КЛАДЕ ДО 60% У ЗЕМЛЮ БО НЕРОЗУМІЄ СІТУАЦІЇ А ПОРУЧ З БІЙЦЯМИ БУТИ БОЇТЬСЯ!!!... ЯКЩО Я ВАМ ПЕРЕЛІЧУ ВСЕ, ЩО НАМ НАДХОДИТЬ З ФРОНТУ ТО У ВАС ПОСИВІЄ ВОЛОССЯ. НАШІ ЧОЛОВІКИ БОЯТЬСЯ НЕ ВОРОГА - ВОНИ БОЯТЬСЯ ЗАГИНУТИ ЧЕРЕЗ ЦІХ ПОКИДЬКІВ У ПОГОНАХ!!!

7

17 січня 2024, 11:05

війна закінчиться тоді, коли розвалиться тартарія, або 140 мільйонів орків полетять в космос з маском

7

17 січня 2024, 11:02

Партия 5.10, лаптєногий?

Микола

17 січня 2024, 11:02

Брхня, більшість з оточуючих , хто не хоче йти кудись по мобілізації зараз в перші дні з пляшками бензину вискочили захищати свої міста , села, тисячами. Багато людей підприємці, господарство, якась справа яку людина будували десятиліттями і ніхто його не замінить, А ЩЕ БІЛЬШІСТЬ ВІДІЖМУТЬ, ДОКИ ЙОГО НЕ БУДЕ. Залишати ворогів в тилу і йти на фронт ніхто не бажає, не страх смерті чи низькі зарплати. То маніпуляційне дослідження. Джерело: https://society.comments.ua/ua/news/warrussia/stali-vidomi-golovni-prichini-yaki-zupinyayut-cholovikiv-vid-mobilizacii-v-ukraini-723991.html © Comments.ua

олександр

17 січня 2024, 09:34

брехня та корупція можновладців.воювати проти раші а захіщати статкі надра землі та маєткі алігархів

Алекс

17 січня 2024, 01:17

Убей жида Зеленского - спаси Украину!!!

Партия 5.10

16 січня 2024, 21:54

Про страх смерти полнейшая ложь ! На самом деле эта долбанная фашистская Украина за 33 года задолбала, и до войны в ней жить было невозможно, так что воевать за все это поганое ворье нет не смысла ни желания, тем более ,что Украина по степени фашизма обогнала даже рашку, так что сами воюйте за своё дерьмо и яйца по 17 грн !

Mara

16 січня 2024, 20:42

Війна може закінчитись лише тоді коли на планеті закінчаться далбайоби які готові один одного вбивати по указці жидо-масоно-швабо-риптілоїдів, які в свою чергу цей весь сатанізм і інші речі глобального порядку роблять руками самих ж даунів і далбайобів. На жаль на даному етапі розвитку "людства", а точніше у своїй більшості стада яке єдине що може робти то це відправляти у вальхаллу собі подібних істот і нещасних братів наших менших а потім відправлятись на гаввах на потіху демонам і іншим казковим істотам яких звісно не має і це все вигадки. "Блаженні, що не бачили й увірували".

Правдоруб

16 січня 2024, 20:41

удаляете комменетарии: Сволочи лживые! Знайте заставите, принудите меня оружие взять в руки Я его применю против вас всех!!! Уклонисты это все бюджетники!!! вы земли, заводы. фабрики в общем всю Украину распродали и распродаете налогами абсурдными в том числе и за лишние типа квадратные метры обкладываете, тарифный геноцид устроили и т.д. воевать нужно не только с путинскими кацапами но и вами слугами минорными, устроили майдан переворот власти и всех людей рабами сделали!!! Где оружие? почему с 2015 года нет ни одного государственного завода по производству хотя бы патронов, мин, снарядов не говоря о ракетах дальнего радиуса действия. Вы cдали территории, а теперь обычные граждане должны их идти отвоёвывать - чем б.у. автоматами и саперными лопатками ну так сами и валите туда в чем проблема. Смотрю на отношение власти с 2014 года яценюка из сеней, порошенка и этих слуг миноры зеленского и одно могу сказать срать мне на вас всех как вам на меня и на простой народ!!! ---------------------------- Війна може закінчитись лише тоді коли на планеті закінчаться далбайоби які готові один одного вбивати по указці жидо-масоно-швабо-риптілоїдів, які в свою чергу цей весь сатанізм і інші речі глобального порядку роблять р уками самих ж даунів і далбайобів. На жаль на даному етапі розвитку "людства", а точніше у своїй більшості стада яке єдине що може робти то це відправляти у вальхаллу собі подібних істот і нещасних братів наших менших а потім відправлятись на гаввах на потіху демонам і іншим казковим істотам яких звісно не має і це все вигадки. "Блаженні, що не бачили й увірували".

Правдоруб

16 січня 2024, 20:37

Mara, сохраню себе 100% верно вы сказали!!!

Правдоруб

16 січня 2024, 20:36

Сволочи лживые! Знайте заставите, принудите меня оружие взять в руки Я его применю против вас всех!!! Уклонисты это все бюджетники!!! вы земли, заводы. фабрики в общем всю Украину распродали и распродаете налогами абсурдными в том числе и за лишние типа квадратные метры обкладываете, тарифный геноцид устроили и т.д. воевать нужно не только с путинскими кацапами но и вами слугами минорными, устроили майдан переворот власти и всех людей рабами сделали!!! Где оружие? почему с 2015 года нет ни одного государственного завода по производству хотя бы патронов, мин, снарядов не говоря о ракетах дальнего радиуса действия. Вы мдали территории, а теперь обычные граждане должны их идти отвоёвывать - чем б.у. автоматами и саперными лопатками ну так сами и валите туда в чем проблема. Смотрю на отношение власти с 2014 года яценюка из сеней, порошенка и этих слуг миноры зеленского и одно могу сказать срать мне на вас всех как вам на меня и на простой народ!!!

Mara

16 січня 2024, 20:29

Війна може закінчитись лише тоді коли на планеті закінчаться далбайоби які готові один одного вбивати по указці жидо-масоно-швабо-риптілоїдів, які в свою чергу цей весь сатанізм і інші речі глобального порядку роблять руками самих ж даунів і далбайобів. На жаль на даному етапі розвитку "людства", а точніше у своїй більшості стада яке єдине що може робти то це відправляти у вальхаллу собі подібних істот і нещасних братів наших менших а потім відправлятись на гаввах на потіху демонам і іншим казковим істотам яких звісно не має і це все вигадки. "Блаженні, що не бачили й увірували".

SS

16 січня 2024, 19:33

Страх смерти?))) Бред! Эта недострана доказала за 30 лет свою неспроможнисть! Защищать вороватый жидовский режим? Какой смысл? В этой стране за 30 лет разворовали все и никто не сидит! Такая страна здравомыслящим не нужна, а быдло если хочет, то пусть подыхает за свои цепи!

Зеленский президент

16 січня 2024, 18:56

Кто такой УХИлянт?

Ермаков

16 січня 2024, 14:19

Война может закончиться быстро. По прогнозам ИКД может в считанные дни. Потери РФ могут быть огромные. Ждем, что Бог нам поможет.

Микола

16 січня 2024, 13:46

Слава Украiнi !!! Чому росiяни не тiкають до Китаю та Пiвнiчноi Кореi ??? Тим бiльше що в росii керують Зюганов та наш Петя Симоненко ???

morrison

16 січня 2024, 12:07

остановите войну!

Ігор

16 січня 2024, 12:06

Юдейська корумпована влада, яка сама є найбільшими ухилянтами, провела опитування і дізналась головну причину чому ж смерди не йдуть вмирати за таку недокраїну. Ми вже мали юдея Кулявлоб який крав. Шоколадний юдей вкладає зібрані зі смердів кошти облігації і заробляє. Ще один обіцяє що ця країна лопатами піде на ворога. Країна Баг довела що вона історично не здатна бути країною. Якщо юдейська влада тільки краде її то який сенс захищати? - все одно буде розікрадена.


Новини