Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Україні заговорили про "перепродаж" Криму та Донбасу
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні заговорили про "перепродаж" Криму та Донбасу

Політичні лідери, які так чи інакше пов'язані з Росією, намагаються розіграти карту "миротворців"

9 травня 2023, 20:00 comments14303
Поділіться публікацією:

Перед ймовірним українським наступом низкою політичних лідерів та країн мусується тема "мирних переговорів" та відмови України від силового повернення Криму. Ці ініціативи розкривають так звані "російські консерви" — політиків так чи інакше зобов'язаних РФ. Про це, як повідомляють "Коментарі", заявив військовий експерт Роман Світан.

В Україні заговорили про "перепродаж" Криму та Донбасу

Крим - це Україна

"Всі ті люди, які свого часу отримали фінансування за здачу Криму та Донбасу Росії, вони зараз "підсвічуються"", — каже Роман Світан в інтерв'ю "Фабриці новин". До них він зарахував екс-канцлера ФРН Ангелу Меркель, президента Франції Емманюеля Макрона, екс-радника президента США з національної безпеки та колишнього держсекретаря США Генрі Кісінджера. Останній прогнозує до кінця року початок переговорів між РФ та Україною за сприяння Китаю. Раніше він пропонував Україні поступитися рядом територій РФ.

"Ми їх зараз чутимемо дуже багато. Тих людей, для яких важливо, щоб українські війська не заходили до Криму. Не звільняли Донбас і не заходили до Криму, — продовжує Роман Світан. — Ось вони зараз намагатимуться змусити наше політичне керівництво. Військове змусити неможливо — армія і народ чудово розуміють наші завдання виходу на держкордон, зупинятися ніхто не збирається. Політичне керівництво, як поводитиметься — подивимося. Але, я думаю, народ і армія не дадуть політичному керівництву здійснити здачу політичних інтересів України".

"Тому цим російським "консервам", які намагаються знову "перепродати" проданий Крим та Донбас, можна побажати знову "великого успіху" і відправити їх слідом за російським військовим кораблем", — каже Роман Світан.

Тим часом, у Зеленського обурилися заявою генсека ООН про "мирні переговори" з РФ.

У Кремлі відреагували на засудження України у бік президентів, які приїхали на парад до Москви.

А Пригожин заявив, що бригада Міноборони РФ втекла з позицій у Бахмуті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини