Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Україні відреагували на інформацію ЗМІ про план дій на випадок смерті Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні відреагували на інформацію ЗМІ про план дій на випадок смерті Зеленського

Секретар Ради Нацбезпеки Олексій Данілов прокоментував статтю, де розповідається про план України у разі загибелі президента.

2 серпня 2023, 09:20
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Секретар РНБО Олексій Данілов відреагував на повідомлення у видання Politico щодо українського плану на випадок загибелі Володимира Зеленського. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на ТСН.

В Україні відреагували на інформацію ЗМІ про план дій на випадок смерті Зеленського

Секретар РНБО Олексій Данілов. Фото з відкритих джерел

Олексій Данілов заявив, що не існує в українського керівництва планів у випадку з можливою смертю лідера країни. Про це секретар РНБО розповів під час ефіру телемарафону. Данілов сказав, що ця інформація є "повною нісенітницею".

Український чиновник критикує видання та вказує, що під час війни не потрібні такі інформаційні "вкиди".

"Ці журналісти, на превеликий жаль, взагалі не розуміють, про що йдеться. Це абсолютно некоректна інформація. Ніяких планів немає", — спростовує інформацію Олексій Данілов.

Данілов не розуміє, чому видання Politico здійснило такий крок, однак наголосив, що РНБО може тут тільки здогадуватись.

Нагадаємо, що у виданні Politico вийшов матеріал, який розповідає про план дій України у разі загибелі президента Володимира Зеленського. Відповідно до Конституції тимчасово обов’язки лідера країни виконуватиме спікер ВР Руслан Стефанчук. У матеріалі також йдеться, що у прийнятті рішень в такому разі також відіграватимуть значну роль очільник МЗС Дмитро Кулеба, керівник ОП Андрій Єрмак та голова Міноборони Олексій Резніков.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Україна має план на випадок загибелі президента Володимира Зеленського: ЗМІ дізналися деталі.

Також "Коментарі" писали про секретаря РНБО Олексія Данілова, який заявив, що у Росії невдовзі буде друге військове повстання. За словами українського чиновника це відбувається через неможливість Кремля знову захопити Україну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини