Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Росії невдовзі буде друге військове повстання – Данілов
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії невдовзі буде друге військове повстання – Данілов

Олексій Данілов розповів, що скоро буде новий військовий похід на Москву.

1 серпня 2023, 15:22
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У Росії невдовзі буде друге військове повстання – Данілов

Секретар РНБО Олексій Данілов. Фото з відкритих джерел

Секретар Ради Нацбезпеки Олексій Данілов заявив, що Росія стоїть на порозі нового військового повстання. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter Данілова.

Олексій Данілов вважає, що нездатність Кремля здійснити повторний наступ на Київ скоро перетвориться на потребу готуватись до нового бунту у Росії.

"Нинішня ситуація для Кремля така, що нереалізоване бажання повторного наступу на Київ буде затьмарене гострою необхідністю готуватися до зустрічі другого походу на Москву", — заявив Данілов.

За словами українського чиновника "ця подія не надто віддалена в часі". Крім того, Данилов нагадує, що у Росії все більше зростає невдоволення від війни в Україні.

"Видавлену з тюбика пасту – зростання протестів невдоволених різних кольорів в Росії – назад не запхати...", — написав Данілов.

Заяви секретаря Ради Нацбезпеки Олексія Данілова з'явились невдовзі після чергової атаки дронів по Москві. Радник МВС Олексій Геращенко заявив, що удари по елітному бізнес-центру в столиці Росії — це "символ російського провалу "спецоперації"". Геращенко пояснює, що атака на місце розміщення трьох російських міністерств та офіси елітних бізнесменів показує беззахисність Росії, зокрема і для привілейованої частини суспільства.

Нагадаємо, що в червні лідер ПВК "Вагнер" Євген Пригожин почав з Ростова похід на Москву, однак через 36 годин було досягнуто мирової угоди між бунтівником і керівництвом Кремля.

Раніше портал "Коментарі" писав, що Шойгу розповів, чому Росія збільшила інтенсивність ударів по Україні.

Також "Коментарі" повідомляли про Зеленського, який розповів, скільки ще проживе Путін.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини