Головна Новини Суспільство Війна з Росією Геращенко назвав символ російського провалу «спецоперації»
commentss НОВИНИ Всі новини

Геращенко назвав символ російського провалу «спецоперації»

Український політичний радник Антон Геращенко заявив, що Кремль не в змозі захистити найбільш привілейованих жителів Москви.

1 серпня 2023, 12:55
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Радник міністра МВС Антон Геращенко заявив, що дві останні атаки безпілотників по елітному московському бізнес-центру розкрили "брехню кремлівського режиму" та стали символом провалу Росії у війні проти України.

Геращенко назвав символ російського провалу «спецоперації»

Наслідки ударів дронами по Москві. Фото з відкритих джерел

За словами Геращенка чиновники, які працюють у вежах "Москва-Сіті" є елітними посадовцями та бізнесменами РФ. Однак тепер вони побачили, що російська влада не здатна захисти їх навіть у столиці РФ.

"Для них немає ППО, бомбосховищ. Росія незахищена. Усе, що відбувається в Росії та Москві, є явним наслідком повномасштабної війни, яку веде Росія", — пише Геращенко.

За словами радника міністра МВС таким це стане символом російських невдач у війні проти України.

"Після другої атаки безпілотників вони будуть символізувати провал "спецоперації" і брехню кремлівського режиму, який обіцяв і обіцяє жителям Москви повний захист", — заявив Антон Геращенко.

Нагадаємо, що 30 липня невідомі безпілотники атакували будівлю "Москва-Сіті" та пошкодили частину приміщень на п'ятому та шостому поверхах. Також бізнес-центр атакували 1 серпня і пошкодили фасад на 21 поверсі. У елітному бізнес-центрі розміщуються офіси працівників трьох російських міністерств.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Зеленський розповів, скільки ще проживе Путін. Це сталось під час інтерв'ю президента України з бразильським журналістом, який запитав чи можна війну в Україні порівняти з військовими діями в Сирії, де також активну участь беруть російські солдати.

Також "Коментарі" писали про колишнього агента MI6, який заявив, що правління Путіна незабаром закінчиться.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини