Головна Новини Суспільство Війна з Росією Москва знову здригалася від вибухів: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Москва знову здригалася від вибухів: що сталося

Вдруге за тиждень центр Москви атакували безпілотники

1 серпня 2023, 07:07 comments3334
Поділіться публікацією:

Вночі 1 серпня безпілотники атакували столицю РФ. Один із "прильотів" припав по бізнес-центру "Москва-Сіті". Як повідомляє портал "Коментарі". Про це пише російське пропагандистське інформагентство "ТАРС", а також низка Telegram-каналів.

Москва знову здригалася від вибухів: що сталося

Вибухи в Москві. Фото: з відкритих джерел

Російські ЗМІ цитують заяву мера Москви Сергія Собяніна, який підтвердив факт атаки столиці Росії кількома безпілотниками.

"Під час спроби прольоту до Москви (Ред. — безпілотники) були збиті засобами ППО. Один долетів до тієї ж вежі в Сіті, що й минулого разу. Пошкоджено фасад на рівні 21 поверху. Екстрені служби працюють на місці події", – розповів мер Москви.

Російські медіа та пабліки в мережі публікують відео, на яких зафіксовано момент удару безпілотника по бізнес-центру. Повідомляється, що після удару біля "Москви-Сіті" піднявся дим, з будівлі посипалося бите скло.

У Telegram-каналах також з'явилися повідомлення про те, що звуки вибухів цієї ночі чули у підмосковних населених пунктах Кубинка та Одинцово. Вже традиційно стверджується, що всі дрони в Підмосков'ї було придушено або знищено російськими силами ППО.

Вже з'явилася реакція відомства Сергія Шойгу. У Міноборони РФ заявили, що нібито два БПЛА було знищено засобами ППО над територією Одинцовського та Нарофомінського районів Московської області. Ще один дрон був пригнічений засобами радіоелектронної боротьби і, втративши керування, розбився на території комплексу нежитлових будівель "Москва-сіті".

Читайте також на порталі "Коментарі" — ще 24 липня відновилася серія ударів по Москві. Тоді столицю РФ також атакували безпілотники. Щоправда, як запевняють у Міноборони РФ, без особливих наслідків. Потім були удари 30 липня. Також останнім часом голосно у тимчасово окупованому Криму, де фіксують чергові "прильоти", що призводять до вибухових наслідків та евакуації. Чого тільки вартий удар по складу боєприпасів у Джанкойському районі, а також "приліт" по складу боєприпасів у Червоногвардійському районі півострова. Що можна сказати про повітряну війну останнього часу? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини