Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Україні розповіли про ще одну причину "зникнення" Залужного
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні розповіли про ще одну причину "зникнення" Залужного

Військовий експерт розповів, чому Валерій Залужний зник із публічної площини

11 травня 2023, 23:55 comments5631
Поділіться публікацією:

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний відмовився брати участь у засіданні Військового комітету НАТО на рівні начальників генштабів не лише через фактичний початок українського контрнаступу. Про другу можливу причину, як повідомляють "Коментарі", повідомив військовий експерт Юрій Федоров.

В Україні розповіли про ще одну причину "зникнення" Залужного

Валерій Залужний

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, Залужний не був присутній на згаданому засіданні "навіть у форматі відеоконференції" через "напружену оперативну ситуацію" на фронті.

"Така зустріч у Брюсселі може мати протокольний характер, — каже Юрій Федоров в інтерв'ю Zaxid.net. — Це, звичайно, дуже важливо, але делікатні та важливі речі обговорюються, як правило, віч-на-віч з колегами. Якщо генерал Залужний хоче домовитися про щось важливе, то йому треба говорити віч-на-віч із колегами, а виступати на таких широких зборах це важливо, але при цьому у нього будуть запитувати: "А коли наступ?", "А як ви готові?". А розповідати такі речі, навіть у дуже вузькому колі, все-таки досить ризиковано — є ризик витоку. При цьому зрозуміло, що всі види російської розвідки шукають будь-яку витік чи інформацію про те, де, на якому напрямі будуть розпочаті ці масовані дії Збройних сил України, коли вони будуть розпочаті”.

"Тому, я вважаю, що тут має бути тотальна заборона на будь-яку інформацію, що виходить із вищих кіл військового командування. Для того, щоб приховати ключову інформацію, яка така потрібна противнику", — також додає Юрій Федоров.

Нагадаємо, що раніше військовий експерт Роман Світан висловив думку, що український контрнаступ де-факто розпочався з моменту ударів безпілотників по нафтосховищам Чорноморського флоту РФ у Севастополі. А продовжився наступальними діями ЗСУ у Бахмуті.

Сьогодні ж рашистські воєнкори підняли істерику, заявивши, що український наступ почався. Втім, за деякий час їх спростувало Міноборони РФ.

Тим часом, у Росії засудили жінку, яка попросила померлих батьків Путіна "забрати його до себе" .



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини