Головна Новини Суспільство Війна з Росією Рашисти волають: Український контрнаступ розпочався
commentss НОВИНИ Всі новини

Рашисти волають: Український контрнаступ розпочався

В телеграм-каналах рашистів, з посиланням на "воєнкора" Міноборони РФ, розноситься повідомлення про початок контрнаступу ЗСУ

11 травня 2023, 21:22 comments1511
Поділіться публікацією:

Рашисти в неофіційних телеграм-каналах поширюють допис "воєнкора" Піддубного, який працює під "парасолькою" Міноборони РФ, про початок українського контрнаступу. Про це повідомляють "Коментарі".

Рашисти волають: Український контрнаступ розпочався

Україно, вперед!

"Будемо вважати, що контрнаступ супротивника розпочато", — заявляє Піддубний.

За його словами, Україна розпочала "реалізацію операції з оточення наших сил на артемівському напрямку". Посилаючись на інформацію колеги Сімонова, він заявляє про "прорив ЗСУ в бік Бєрховкі і Ягодного".

"Наші війська відступили з позицій. Ще один удар в районі Клєщєєвкі і також з локальний успіхом", — пише рашист Піддубний. Його слова збігаються із заявою командувача Східного угруповання військ ЗСУ Олександра Сирського, який напередодні повідомив про захоплення в районі Бахмуту ділянки завширшки більше двох кілометрів.

Окрім цього, як бідкається рашист, піхота ЗСУ за підтримки декількох бронегруп змогла здійснити прорив в районі Соледару.

"Становище важке", — пише рашист про стан російської оборони тут.

Піддубний очікує, що найближчим часом ЗСУ можуть активізуватися в районі Оріхова, щоб зв'язати тут сили супротивника, а також здійснити прорив в районі Гуляйполя.

Нагадаємо, що раніше український воєнний експерт Роман Світан пояснив "зникнення" Валерія Залужного з публічного поля необхідністю оперативно керувати контрнаступом, який фактично розпочався.

Тим часом, Росія погрожує припинити існування "зернової угоди" та висунула ультиматум. 

А в Україні повідомили про чергову провокацію рашистів. Підрив голови фейкового "суду Запорізької області" — провокація рашистів, впевнені представники влади Мелітополя. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини