Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Україні почалася нова ера: Рєзніков розповів, які ППО вже отримав Київ – які ще в дорозі
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні почалася нова ера: Рєзніков розповів, які ППО вже отримав Київ – які ще в дорозі

Міністр оборони анонсував, що незабаром в Україну прибудуть американські NASAMS

12 жовтня 2022, 10:15
Поділіться публікацією:

Німецькі системи протиповітряної оборони IRIS-T вже на території України. Як передає портал "Коментарі", про це міністр оборони України Олексій Резніков написав у Twitter.

В Україні почалася нова ера: Рєзніков розповів, які ППО вже отримав Київ – які ще в дорозі

Україна одержала ЗРК IRIS-T SLM. Фото: з відкритих джерел

Постачання новітніх зразків засобів ППО Олексій Резніков назвав новою ерою протиповітряної оборони України. Адже західні союзники нарешті відреагували на прохання Києва щодо надання сучасних засобів ППО.

За словами голови оборонного відомства, IRIS-T із Німеччини вже в Україні. На підході – американські NASAMS.

"Це тільки початок. І нам потрібно більше. Немає сумніву, що Росія є терористичною державою. Існує моральний обов'язок захищати небо над Україною, щоб урятувати наших людей", – написав Олексій Резніков.

У Міністерстві оборони України наголосили, що Резніков особисто висловив подяку своїй колегі німецькому міністру оборони Крістін Ламбрехт за її партнерство та тверду позицію у питанні підтримки України.                                                                                                                                             

Нагадаємо, напередодні до Міноборони Німеччини повідомили про постачання в Україну першою із чотирьох систем ППО IRIS-T.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Захід задіяв ще не всі важелі для покарання Росії – чого боїться насправді російський диктатор Путін. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню оцінили ситуацію.

Також видання "Коментарі" повідомляло – недовго думаючи, Росія назвала ім'я головного організатора вибухів на Кримському мосту. У ФСБ вважають, що свою руку приклав голова ГУР Кирило Буданов.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

12 жовтня 2022, 11:18

Бен Ладен дуже схожий на нашего Резнікова, тільки хутро на обличчі більш довге. От у Фелікса Дзержинського (засновник ФСБ, СБУ, КГБ, НКВД) розмір хутра як у Резнікова. Чому в них якесь прагнення копіювати негідників? Міністр культури скопіював Луначарського, який проводив русіфікацію. Чекаємо корумпованих з вусами Сталіна, Гітлера, Лукашенко.


Новини