Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Україні побачили гарний сигнал у тому, що Росія просить у Ірану балістичні ракети
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні побачили гарний сигнал у тому, що Росія просить у Ірану балістичні ракети

Ворог уже починає відчувати дефіцит високоточних ракет

21 жовтня 2022, 16:12
Поділіться публікацією:

З'явилися дані, що Росія все ж таки планує посилюватися іранськими балістичними ракетами. У цій новині є і позитив, який полягає в тому, що це свідчить про дефіцит у особистих запасах супротивника. Про це пише видання "Коментарі", з посиланням на слова спікера командування Повітряних сил ЗСУ Юрія Ігната на брифінгу.

В Україні побачили гарний сигнал у тому, що Росія просить у Ірану балістичні ракети

Юрій Ігнат. Фото: armyinform.com.ua

Юрій Ігнат зазначив, що найкращий захист від балістичних ракет – це знищити їх під час транспортування. Проте важливо дбати і про власну безпеку, оскільки ракета летить зверху фактично зі стратосфери і падає з дуже великою швидкістю. Сьогодні ж Україна не має ефективної протидії цій зброї.

"Іран ймовірно поставлятиме, якщо не знайдуться якісь механізми у світі зупинити ці поставки. Це говорить про те, що Росія має дефіцит саме балістичних ракет — ракет "Іскандер". Балістична зброя не є чимось новою для нас, вони постійно завдають ударів саме такими ракетами, а те, що в Росії вони в дефіциті — це хороша новина", — додав речник командування Повітряних сил ЗСУ.

За словами Ігната, якби Москва не мала проблем із запасами цієї зброї, то Кремль не випрошував би у Тегерана ракети, які ще й поступаються за низкою характеристик російським.                                                                                                                                                                                                         

Читайте також на порталі "Коментарі" – нові заяви Лукашенка та Генштабу ЗСУ: чому загроза вторгнення з РБ зросла в рази.

Також видання "Коментарі" повідомляло — німецька IRIS-T вже пройшла бойове хрещення в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини