Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Україні оголосили примусову евакуацію дітей: про яку область йдеться
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні оголосили примусову евакуацію дітей: про яку область йдеться

Мінреінтеграції оголосило примусову евакуацію дітей із 5 населених пунктів у Запорізькій області

29 серпня 2023, 17:25 comments2054
Поділіться публікацією:

Влада оголосила примусову евакуацію дітей із п'яти населених пунктів Запорізької області через складну ситуацію з безпекою та постійними обстрілами з боку Росії. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє сайт Мінреінтеграції.

В Україні оголосили примусову евакуацію дітей: про яку область йдеться

Евакуація. Фото: з відкритих джерел

"У п'яти населених пунктах Запорізької області оголошено примусову евакуацію дітей. Відповідне звернення Запорізької ОВА було розглянуто на засіданні Координаційного штабу з питань проведення обов'язкової евакуації населення в умовах воєнного стану", – йдеться у повідомленні.

Йдеться про п'ять населених пунктів: місто Гуляйполе, селище міського типу Степногірськ, а також села Преображенка, Єгорівка, Новопавлівка.

Повідомляється, що у зв'язку зі складною ситуацією з безпекою та через ворожі обстріли звідти буде примусово евакуйовано 54 дитини та 67 супроводжуючих (членів сімей).

Крім дітей, обов'язкова евакуація також стосуватиметься маломобільних осіб, які проживають у зазначених населених пунктах області.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російські окупаційні війська відступають через прорив українськими захисниками їхньої лінії оборони на Запорізькому напрямку. Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів речник Сил оборони півдня Наталія Гуменюк.

Також видання "Коментарі" повідомляло – незважаючи на те, що Генштаб і Міноборони досить стисло повідомляє про просування українських захисників на південному напрямку, щоб не давати відомості противнику, можна припустити, що ЗСУ все ж таки мають хороші успіхи на цьому напрямі фронту. Які є новини з Херсонської та Запорізької областей? Про що вони можуть говорити? Видання "Коментарі" розбиралося у цих питаннях, вивчивши думки експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини