Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Україні назвали три найбільш заміновані області
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні назвали три найбільш заміновані області

Найбільше заміновані Харківська, Донецька та Херсонська області

1 березня 2024, 09:15 comments6054
Поділіться публікацією:

Найбільш забрудненими вибухонебезпечними предметами є три області України. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву під час прес-брифінгу зробив начальник відділу організації роботи з гуманітарного розмінування ДСНС України Сергій Рева.

В Україні назвали три найбільш заміновані області

Міни. Фото: з відкритих джерел

"На сьогодні я б визначив три основні регіони, які є найбільш забрудненими – це Харківська, Донецька та Херсонська області, якщо говорити про деокуповані території. Це основні напрямки, над якими ми зараз працюємо, і на яких сконцентровані основні зусилля", – сказав чиновник. .

Наголошується, що в Україні постійно зростає чисельність піротехнічних підрозділів. Сьогодні йдеться про понад 340 розрахунків, які налічують майже 1900 осіб.

"Протягом 2025-2027 років також передбачається подальше поступове збільшення цієї кількості", — додав Сергій Рева.

Читайте також на порталі "Коментарі" — зима виявилася украй важкою для України у військовому плані. Росіяни зуміли захопити Авдіївку, низку населених пунктів поруч із нею. Відсутність стабільної та повнокровної підтримки з боку Заходу серйозно вдарила по позиціях ЗСУ. Партнери малюють нам похмурі прогнози через дефіцит боєприпасів. А росіяни, які отримали величезну кількість снарядів із Північної Кореї, що мають величезні людські ресурси, продовжують тиснути практично по всьому фронту. Своїми оцінками ситуації та прогнозами на весну у військовому, політичному та зовнішньополітичному плані з порталом "Коментарі" поділилися експерти.

Також видання "Коментарі" повідомляло – територія на захід від Авдіївки залишається центром наступу російської армії, яка захопила Авдіївку 17 лютого і з того часу просунулась приблизно на 6 км від центру міста. Про це йдеться у зведенні Міністерства оборони Великобританії у Twitter.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини