Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Україні наклали арешт на ділянки дружини Медведчука
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні наклали арешт на ділянки дружини Медведчука

За матеріалами СБУ

5 квітня 2023, 12:07
Поділіться публікацією:

За матеріалами Служби безпеки суд наклав арешт на ще дві земельні ділянки з об’єктами нерухомості, які незаконно перебували у власності Оксани Марченко. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на пресслужбу СБУ. Загальна вартість арештованого майна становить майже 17,5 млн грн.

В Україні наклали арешт на ділянки дружини Медведчука

Оксана Марченко - дружина Віктора Медведчука

"Ці наділи розташовані в одному з престижних туристичних районів Львівської області, — повідомляє СБУ. — Саме там дружина Медведчука організувала нелегальне будівництво готельного комплексу. Встановлено, що відповідні земельні площі Марченко одержала внаслідок незаконної оборудки з нерухомим майном".

До протиправної діяльності причетний колишній керівник районного відділу земельних ресурсів. Він протягом 2004-2010 років вносив недостовірні відомості до звітної документації для видачі державних актів щодо права власності на землю на користь Марченко. Ще у серпні минулого року на Львівщині СБУ ініціювала арешт трьох земельних ділянок, якими незаконно володіла Марченко. 

Раніше, за матеріалами СБУ, була заарештована доля Марченко в металургійному підприємстві "Дніпроспецсталь"

Тим часом, Подоляк розповів, коли Україна зможе повернути Крим. А союзник Росії проведе спільні військові навчання з НАТО.

Експерти пояснили, як на Україну може вплинути арешт Трампа.

"Висунення звинувачень проти колишнього президента та нинішнього претендента на ще один термін у Білому домі – Дональда Трампа – привертає увагу з низки причин, — каже експерт. — Розслідування різних аспектів його діяльності від політики до бізнесу відбувається досить давно. Слід розуміти, що є й багато інших "ниточок" до Трампа від правоохоронних органів, окрім тих звинувачень, які висуваються зараз. Чи дасть хоч одна з цих ниток результат? Точно відповісти на це питання поки що складно. Все ж таки, йдеться про колишнього президента, популярного політика, за яким великі фінансові ресурси та мільйони прихильників". 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

5 квітня 2023, 11:33

У львівському комунізмі і консульство Росії і власність проросійської мерзоти і їх майже не обстрілюють. Найбільша корупція з часів СРСР, найганебніша тоталітарна більшовицька ментальність і підтримка русского миру. Випадково? Пропаганда називає їх бандеривцями, а обстрілюють російськомовні регіони. Випадково?


Новини