Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Україні можуть відновити віялові відключення світла: названо причини
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні можуть відновити віялові відключення світла: названо причини

В Україні незабаром можуть знову запровадити графіки з відключення електроенергії

22 листопада 2023, 23:58
Поділіться публікацією:

Через зниження температури в Україні знову можуть запровадити графіки відключення електроенергії. Про це повідомив директор Центру досліджень енергетики Олександр Харченко, пише портал "Коментарі".

В Україні можуть відновити віялові відключення світла: названо причини

В Україні можуть розпочати віялові відключення електроенергії. Фото з відкритих джерел

За словами директора Центру досліджень енергетики, якщо через зниження температури не вдасться компенсувати дефіцит електроенергії, в Україні можуть запровадити відключення світна на 1-2 години на добу.

Разом з тим, за його словами, відключень світла вдасться уникнути, якщо температура не буде опускатися нижче небажаних позначок.

"Дуже багато є розрахунків. Є дуже багато різних сценаріїв, як можуть розвиватися події. Але за середньодобової температури десь -8 – -10°C, на жаль, доведеться застосовувати графіки", — розповів Олександр Харченко.

Він закликав громадян України готуватися до можливих відключень електроенергії.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав, що Росія дещо знизила інтенсивність ракетних ударів по Україні. При цьому Росія продовжує виробляти ракети, отримуючи в обхід санкцій усі необхідні технології. Противник економить високоточні "Калібри" для ударів в зимовий період по українських об'єктах критичної інфраструктури. Росіяни не змінюватимуть своїх планів і продовжуватимуть завдавати масованих ракетних ударів.

Читайте також на порталі "Коментарі", як Україна готується до захисту енергетичних об'єктів від можливої низки нових масованих ракетних ударів з боку Росії. Крім того, санкційна група Макфола-Єрмака продовжує роботу над тим, щоб енергетичні санкції проти РФ посилювалися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/kyivtv/56375
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Правдоруб

23 листопада 2023, 00:10

Твари что бы вас отключили!!! Ублюдки что бы вашу верховну банду владу и всех депутатов, министров, президентов с землей сровняли!!! В морозы отключать и так тарифы бешеные. В прошлом году только рашку винили, а сами в европу электричество продавали и в этому году такая ситуация. Карма вас покарает!


Новини