Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Угорщині відреагували на можливість ввести війська НАТО в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

В Угорщині відреагували на можливість ввести війська НАТО в Україну

Угорщина проти введення військ НАТО в Україну через ризик ескалації конфлікту та можливого початку третьої світової війни, заявив Петер Сійярто.

26 березня 2024, 14:45
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністр закордонних справ Угорщини Петер Сійярто відреагував на ініціативу озвучену президентом Франції Еммануелем Макроном щодо можливості відправити війська країн НАТО в Україну. За словами Сійярто, Угорщину буде завжди проти таких ініціатив, адже вони можуть розпочати нову глобальну війну.

В Угорщині відреагували на можливість ввести війська НАТО в Україну

Міністр закордонних справ Угорщини Петер Сійярто. Фото з відкритих джерел

Петер Сійярто в інтерв'ю російським пропагандистським ЗМІ прокоментував можливість відправити іноземні війська в Україну заявивши, що такі дії означатимуть початок третьої світової війни.

"Коли мова йде про можливість введення військ в Україну від імені деяких країн-членів НАТО, це насправді небезпечно. Жахливий ризик початку третьої світової війни наближається. Тому ми завжди будемо закликати наших союзників та колег утриматись від будь-яких дій та заяв, які можуть наблизити ризик початку світової війни", — сказав Сійярто.

Міністр закордонних справ Угорщини наголосив, що нібито населення Європи проти таких ініціатив.

"Я думаю, що в Європі стає усе більше і більше людей, які схильні виступати проти дій, які підвищують ризик ескалації", — додав Петер Сійярто.

Зазначимо, що крім Франції про можливість відправити свої війська в Україну заявила Канада, Нідерланди, Литва та Естонія.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Польщі, після слів президента Франції про можливість введення військ НАТО в Україну у майбутньому, виросла підтримка щодо ідеї відправити польські війська на війну в Україну.

Також "Коментарі" писали, що Польща змінила свою позицію щодо введення військ НАТО в Україну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини