Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Росіян палає. Захарова назвала Зеленського «сучим сином Заходу» (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Росіян палає. Захарова назвала Зеленського «сучим сином Заходу» (ВІДЕО)

Захарова публічно обізвала Зеленського у своєму виступі та заявила, що президент України є інструментом в руках країн Заходу.

22 грудня 2022, 12:24 comments3287
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський здійснив перший візит до США з початку повномасштабного вторгнення Росії. Під час зустрічі з американськими посадовцями Україні пообіцяли нові системи ППО та ще більшу військову підтримку. Такі дії США рознервували офіційних осіб Росії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Telegram українського військово журналіста Андрія Цаплієнка.

В Росіян палає. Захарова назвала Зеленського «сучим сином Заходу» (ВІДЕО)

Речниця МЗС Росії Марія Захарова. Фото з відкритих джерел

Під час зустрічі з Зеленським президент США Джо Байден повідомив, що Україна отримає сучасні системи протиповітряної оборони Patriot та додаткову фінансову допомогу на суму в 1,8 млрд доларів.

Візит Зеленського до США та заяви Байдена про тіснішу співпрацю з Україною не залишились поза увагою російських офіційних осіб. Речниця МЗС Росії Марія Захарова бурхливо відреагувала на такі події та дусі російської культури висловила свої думки про Зеленського.

"Зеленський сучий син Заходу", — заявила Захарова.

Речниця російського МЗС назвала президента України інструментом, яким користується Захід проти Російської Федерації.

Переглянути відео з Марією Захаровою можна нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про першу офіційну реакцію Росії на виступ президента України в Конгресі США. Російський посол в США заявив, що такі дії Америки можуть призвести до подальшої ескалації конфлікту. Окрім того, росіянин пригрозив українським військовим.

Також "Коментарі" писали про реакцію американських конгресменів на приїзд і виступ президента України Володимира Зеленського. Чиновники США висловили солідарність з українським народом та вказали на головне завдання у війні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ssss

22 грудня 2022, 13:17

Найди себе снегурочку на ночь (без шлюх и разводил), здесь девушки ищут только сeкcа, многие готовы на эксперименты.------- https://min.lc/sisy


Новини