Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Росії заявили, що тепер НПЗ українські дрони не страшні: українська розвідка відреагувала
commentss НОВИНИ Всі новини

В Росії заявили, що тепер НПЗ українські дрони не страшні: українська розвідка відреагувала

Росіяни намагаються заспокоїти обурене суспільство

20 березня 2024, 09:20
Поділіться публікацією:

Росіяни всерйоз занепокоєні через постійні атаки українських дронів по НПЗ Росії. Саме тому прийняли рішення захищати свої нафтогазові об'єкти від атак дронів, а саме для "прикриття" об'єктів там мають встановити системи захисту типу "Панцир". Про це пише "The Guardian" із посиланням на цитату директора департаменту розвитку газової промисловості Міністерства енергетики РФ Артема Верхова.

В Росії заявили, що тепер НПЗ українські дрони не страшні: українська розвідка відреагувала

Атака на НПЗ. Фото: з відкритих джерел

"Ми спільно працюємо, в тому числі з колегами з Національної гвардії Росії, над прикриттям об'єктів, над встановленням, відповідно, систем захисту типу "Панцир", — сказав чиновник.

Тим часом представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов зазначає, що заяву зробили для заспокоєння обурення у суспільстві та розпилу бюджетних коштів, оскільки комплекси "Панцир" вже давно перебувають на місцях.

"Принципово на ситуацію дані заяви не вплинуть, на підприємствах окупанта, які використовуються у військових цілях, проблеми будуть продовжуватись", — сказав представник української розвідки.

Варто зазначити, що в Росії лише від початку 2024 року безпілотники 15 разів атакували 13 нафтопереробних заводів у дев'яти регіонах країни-агресорі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Сили оборони продовжують знищувати російські нафтопереробні заводи. Радує системність з якою за справу взялися українські захисники і в той же час дивує безпорадність росіян, які не можуть захистити свої стратегічні об’єкти. Чому так? До чого може призвести масове знищення російських НПЗ? Видання "Коментарі" розбиралося в цих питаннях вивчивши думки експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло — у Буданова пояснили, як удари по НПЗ позбавляють Росію можливості продовжувати війну проти України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини