Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Буданова пояснили, як удари по НПЗ позбавляють РФ можливості продовжувати війну
commentss НОВИНИ Всі новини

У Буданова пояснили, як удари по НПЗ позбавляють РФ можливості продовжувати війну

Лише за сьогодні у Самарській області безпілотники атакували два НПЗ, почалися пожежі

16 березня 2024, 09:24 comments2440
Поділіться публікацією:

Систематичні вибухи на російських нафтобазах серйозно впливають на забезпечення паливно-мастильними матеріалами окупаційних військ, що знаходяться на території України. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в інтерв'ю "УП" розповів представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов.

У Буданова пояснили, як удари по НПЗ позбавляють РФ можливості продовжувати війну

Атака на НПЗ. Фото: з відкритих джерел

Представник української розвідки зазначив, що йдеться як про сховища, так і про виробничі потужності об'єктів, які працюють на забезпечення російської армії.

"Кожен такий інцидент, який виводив з ладу деякі підприємства за останні тижні або місяці, збиває темп постачання паливно-мастильних матеріалів зокрема окупаційного угруповання в Україні. І дає додатковий час і можливості для наших Сил оборони, допомагає врятувати життя громадянських українців. Танки без палива не їдуть. І останні події яскраво свідчать, що процес відбувається і продовження буде", — зазначив Андрій Юсов.

Варто зазначити, сьогодні на території РФ знову було чути вибухи від ударів безпілотників, які атакували два нафтопереробні заводи в Самарській області РФ, після ударів на підприємствах сталися пожежі.

Повідомляється, що атака відбулася о 6-й ранку за місцевим часом. Перший дрон атакував територію нафтопереробного заводу у Сизрані. Там почалася пожежа. На даний момент площа займання становить 500 квадратних метрів.

У цей же час кілька інших дронів атакували Новокуйбишівське НПЗ. Там також почалася пожежа, яка через півгодини була загашена.

Тим часом влада називає це "спробою атаки" і звітує, що "припинила спробу" атаки НПЗ у Новокуйбишевську.

Читайте також на порталі "Коментарі" — на нафтопереробному заводі (НПЗ) "Лукойлу" в Нижегородській області РФ зупинено найбільшу первинну установку з переробки нафти.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Росії заявили про чергову атаку дронів: найбільший НПЗ опинився під ударом




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини