Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Росії обмовились про власні бойові втрати
commentss НОВИНИ Всі новини

В Росії обмовились про власні бойові втрати

Командувач десантних військ РФ розповів про кількість поранених росіян, яких втратила Росія в Україні

3 серпня 2023, 16:32
Поділіться публікацією:

Командувач Повітряно-десантних військ Росії генерал-полковник Михайло Теплінський у привітанні з Днем Повітряно-десантних військ, опублікованому телеканалом Міністерства оборони РФ "Звезда", розкрив кількість десантників, поранених на війні в Україні. Про це повідомляють "Коментарі". Увагу на це 3 серпня звернуло видання "Агенство".

В Росії обмовились про власні бойові втрати

ПДВ РФ понесли важкі втрати в Україні

У своєму привітанні Теплінський сказав, що пишається тим, що за півтора року війни "понад пʼять тисяч десантників, що зазнали поранень, після лікування повернулися на фронт, а понад три з половиною тисячі наших поранених узагалі відмовилися залишити передову". Генерал не розкрив дані про безповоротні втрати.

Як зазначає "Агентство", згодом телеканал "Звезда" вилучив із сайту та з телеграм-каналу привітання Теплінського. Новина залишилася в кеші Google, у репостах та передруках ЗМІ, а видалений пост зберігся в архіві TGStat.

Повітряно-десантні війська (ВДВ) — окремий рід військ Збройних сил Російської Федерації, призначений для охоплення противника по повітрю та виконання завдань у його тилу щодо порушення управління військами, захоплення та знищення наземних елементів високоточної зброї, зриву висування та розгортання резервів, порушення роботи тилу та комунікацій, а також щодо прикриття окремих напрямків, районів, відкритих флангів, блокування та знищення висаджених повітряних десантів, угруповань противника, що прорвалися  та виконання інших завдань. Повітряно-десантні війська є резервом верховного головнокомандувача збройних сил.

Тим часом, британська розвідка вказала на неочікувану причину сповільнення наступу ЗСУ.

У Зеленського звернулися із закликом до світу через заяви Росії щодо війни.

А Україна готує масштабну атаку на столицю Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини