Головна Новини Суспільство Війна з Росією Україна готує масштабну атаку на столицю Росії – WSJ
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна готує масштабну атаку на столицю Росії – WSJ

Американська преса стверджує, що українські військові планують масовану атаку по Москві.

3 серпня 2023, 15:37
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Американське видання The Wall Street Journal стверджує, що Україна готує масштабну атаку по російській столиці з використанням десятків дронів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на WSJ.

Україна готує масштабну атаку на столицю Росії – WSJ

Україна готує атаку на Москву

Після нещодавніх атак безпілотників по елітному бізнес-центру "Москва-Сіті" Україна готується здійснити потужніший удар, вважають журналісти WSJ. Вони вказують, що українські військові планують завдати удару по Москві десятками дронів, які будуть застосовані на різних висотах та атакуватимуть з різних напрямків.

Видання вказує, що попередні спроби атакувати дронами Москву були способом виявити розміщення російських систем ППО.

Крім того, американська преса пише, що Україна значно покращила та удосконалила виробництво дронів. Одним з мотивів до такого розвитку подій є заборона США та інших партнерів використовувати їх зброю на території Росії. Таким чином, за інформацією видання українці вже почнуть, або почали виробництво щонайменше шести різних дронів-камікадзе. Їх особливість полягатиме у застосуванні на великій відстані.

Нагадаємо, що Росія звинуватила Україну у "терористичних" діях після ударів безпілотників по Москві. Офіційно Україна заперечує, що атакує столицю Росії вказуючи, що це внутрішні конфлікти у країні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що український політичний радник Антон Геращенко заявив, що Кремль не в змозі захистити найбільш привілейованих жителів Москви від війни. Тому пошкоджені будівлі в столиці РФ стануть символом провалу російської "спецоперації" в Україні.

Також "Коментарі" писали, що у Кремлі відреагували на атаку безпілотників по Москві.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

3 серпня 2023, 14:47

З обох сторін планування терактів. З обох сторін всі дрони і приміщення їх виробництва освячені попами православного сектанату. Оператори дронів члени православної секти, обвішані хрестиками, використовують російську лайку. Обидві сторони борються з фашизмом.


Новини