Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Росії мобілізують наркозалежних чоловіків
commentss НОВИНИ Всі новини

В Росії мобілізують наркозалежних чоловіків

Російські військкомати намагаються закрити норми по мобілізації, тому беруть в армію наркозалежних.

19 січня 2023, 14:20
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Попри заяви Путіна про закінчення мобілізації, в Росії вона проходить в тиху. Військкомати РФ отримують норми, які потрібно мобілізувати в кожному регіоні. Для закриття цих норм в Росії мобілізують наркозалежних. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на сайт Центру національного супротиву, який був створений Силами спеціальних операцій ЗСУ.

В Росії мобілізують наркозалежних чоловіків

Росія відправляє на фронт наркозалежних. Фото з відкритих джерел

Інформацію про справжність призову наркозалежних в Росії підтвердив солдат, що здався в українських полон Руху Опору. Як запевняє росіянин, він не зміг вилікуватись від своєї залежності та приймав наркотики на фронті. Чоловік разом з іншими окупантами перебував в Запорізькій області. Росіянин зміг взяти на фронт наркотики вказавши, що це його ліки.

Як запевняє полонений, він потрапив до російської армії, щоб уникнути суду. Чоловік був затриманий російськими силовими органами під час керування автомобілів без документів.

"Загалом, стратегія рф щодо мобілізації практикує залучення наркозалежних та криміналітету. Воюють вони не лише в ПВК, а й в регулярних військах", — передає Центр національного супротиву.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російська армія спеціально загострює гуманітарну кризу на тимчасово окупованих територіях України. Таким чином росіяни хочуть змусити українців, які залишились жити у своїх домівках отримувати паспорти Російської Федерації.

Також "Коментарі" писали про те, що російські військові намагаються ввести в оману українські сили. На тимчасово окупованих територіях російські солдати одягають форму ЗСУ та вчиняють провокації з місцевим населенням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини