Головна Новини Суспільство Війна з Росією В ОП прогнозують ймовірне посилення обстрілів українських міст
commentss НОВИНИ Всі новини

В ОП прогнозують ймовірне посилення обстрілів українських міст

23 та 24 серпня росіяни можуть почати посилено обстрілювати Україну

21 серпня 2022, 13:00
Поділіться публікацією:

Наступного тижня будуть дві дуже важливі дати для України – 23 (День Державного прапора) та 24 серпня (День незалежності України). Цими днями російські окупанти можуть посилено почати обстрілювати наші міста. Про це радник глави Офісу президента Михайло Подоляк розповів в ефірі цілодобового телемарафону.

В ОП прогнозують ймовірне посилення обстрілів українських міст

Ракета. Фото - з відкритих джерел

"Росія – це архаїчна держава і вона прив'язує свої дії до певних дат. Для них це нав'язливі думки – що потрібно зробити, щоб людям було погано. Вони (росіяни – ред.) ненавидять нас, тому спробують 23 та 24 серпня збільшити кількість обстрілів крилатими". ракетами певного ряду наших міст.Безумовно, Київ буде в цьому переліку. Це символічно. Ви пам'ятаєте ці "потужні" промови про те, що вони через три дні йдуть маршем Хрещатиком у Києві й таким чином покажемо, чому "руський мир" набагато сильніше, ніж українська", — сказав Подоляк.

Також радник голови ВП зазначив, що минуло майже пів року з початку війни та "руський мир" довів, що він програє абсолютно за всіма цивілізаційними нормативами України.

"Тому вони, мабуть, захочуть отримати компенсацію за ці пів року. Вони захочуть отримати її за те, що їх принизили, за те, що вони репутаційно виглядають ніяк у світі, за "спекотний" сезон у Криму, за стійкість, яку Україна демонструє в Загалом, буде збільшено кількість обстрілів наших міст, я хочу підкреслити, що непотрібно говорити про якісь "апокаліпсиси", але потрібно просто дбайливо ставитися до свого життя. Якщо працює сирена, то потрібно використати цей час, щоб знайти місце і пересидіти. цю спробу Росії вдарити по мирних містах", — додав Подоляк.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що думають експерти про можливі дії з боку російських окупантів у День Державного прапора та День незалежності України. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також портал новин "Коментарі" писав про те, що деякі експерти вважають, що очікування провокацій від Росії в День Незалежності трохи перебільшені, адже в Росії не визнають незалежність нашої країни, отже, не повинні й реагувати на головне свято України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини