Головна Новини Суспільство Війна з Росією В окупованому Мелітополі пролунав потужний вибух: що відомо (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В окупованому Мелітополі пролунав потужний вибух: що відомо (ФОТО)

За попередніми даними у Мелітополі спрацював саморобний вибуховий пристрій

12 серпня 2022, 10:49
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У тимчасово окупованому Мелітополі пролунав сильний вибух. Про це розповів мер міста Мелітополь Іван Федоров на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

В окупованому Мелітополі пролунав потужний вибух: що відомо (ФОТО)

Пожежа. Іллюстрація

"Один гучний вибух у мікрорайоні Мелітополя, в одному із дворів вулиці Гоголя. За попередньою інформацією спрацював саморобний вибуховий пристрій. За словами місцевих жителів, після вибуху у бік мікрорайону поїхали швидкі", — пише Федоров.

У свою чергу місцеве видання "РІА-Мелітополь" , посилаючись на свої джерела, повідомляє про те, що вибух прогримів неподалік спортивного клубу "Атлетичний цех".

"Власник – колаборант Дмитро Хасай, який, пішов працювати у фейковий МДУ. Природно, спортсмен занервував. Його чекають великі неприємності. Уламки потрапили у вікна деяких мешканців. Чи є постраждалі, уточнюємо. Ясно одне – партизани продовжують полювання на зрадників", — пише .

В окупованому Мелітополі пролунав потужний вибух: що відомо (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що український актор потрапив до шпиталю : отримав серйозне поранення, але переміг у бою з окупантами. Жорстока битва відбулася 10 серпня біля СМТ Зайцево Донецької області.

Читайте також про те, що Путін відправив на Донбас до бойовиків голів силових відомств та Медведєва: навіщо. Медведєв зазначив, що обговорювалася "гармонізація законодавства" з окупованими районами Донецької та Луганської областей.

Сайт "Коментарі" повідомляв, що Данилов жорстко відреагував на можливість розміщення миротворців на ЗАЕС. Данилов заявив, що російські загарбники мають піти з української території.

Також "Коментарі" інформували про те, що це війна не тільки Путіна : Кулеба відповів Шольцю з приводу заборони для в'їзду росіян. Кулеба нагадав Шольцю, що реальні російські солдати катують та вбивають українців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Paul

12 серпня 2022, 17:09

Що ти верзеш, і Байдена приплів, і Бога. І до чого тут дружина Лота? І які брати, ти про що? Сам зрозумів, що написав?

Ігор

12 серпня 2022, 10:24

Онуки Зої Космодем'янської. Та, щоб дошкуляти німцям, спалювала хати мешканців. Ночами. Якщо ті не встигли врятуватись, згорали заживо. Світ ще здригнеться, це не Сербія, це все православ'я разом. Не треба було Байдену носа встромляти в справу Бога, як дружина Лота. Навіщо обирати між тоталітарним православ'ям братів? Навіть зараз світ став на вуха, а це тільки початок - морок корупції, брехні, розкрадання, ворожого ставлення до всіх, іде.


Новини